Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ξανά υποψήφια η Δήμαρχος Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου: «Και σε αυτές τις εκλογές η απάντηση θα είναι η ίδια με αυτή του 2014» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Μία συνέντευξη με έντονο στοιχείο εκλογών, παραχώρησε η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου στην Πέλλα Τηλεόραση.

Αναφερόμενη στον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες, η κ. Ιγνατιάδου δήλωσε τα εξής: «Ανέλαβαν Αντιδήμαρχοι ο Δημήτρης Πολυχρονιάδης και ο Θανάσης Σπανός. Αυτή η ανάληψη των καθηκόντων ήταν προκαθορισμένη. Δεν γίνεται ούτε ενόψει των εκλογών, ούτε για κανέναν άλλο λόγο. Ήταν στο σχεδιασμό μας, το ξέραμε όλοι, το είχαμε αποφασίσει και αποφασίσαμε ότι αυτή τη χρονική περίοδο θα γίνει με αυτό τον τρόπο. Θεωρώ ότι σε όλους τους συνεργάτες θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και η ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητες και τις δυνατότητες που έχουν και να προσφέρουν στους δημότες και στον τόπο που αγαπούν, γι’ αυτό και ασχολήθηκαν με την τοπική αυτοδιοίκηση. Και ευτυχώς θεωρώ ότι είμαι τυχερή, γιατί οι συνεργάτες μου είναι άτομα άξια και έχουν κυρίως κέφι και μεράκι, έχουν διάθεση προσφοράς, είναι έντιμοι και ειλικρινείς. Πολύ βασικά χαρακτηριστικά». Και πρόσθεσε: «Ενδεχομένως να έχουμε και άλλες αλλαγές. Αυτοί οι ανασχηματισμοί ήταν γνωστοί σε όλους μας, ήταν προκαθορισμένοι από το 2015 και όλη η ομάδα ήταν σύμφωνη».

Όσον αφορά στην απόφαση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μιχάλη Καραγιάννη να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, η κ. Ιγνατιάδου ανέφερε τα εξής: «Χαιρετίζω την υποψηφιότητά του, πραγματικά. Όποιος θέλει ας κατέβει υποψήφιος, είναι ελεύθερος να κάνει το συνδυασμό του και να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο». Και συνέχισε: «Εμείς βεβαίως σαν ομάδα κατεβαίνουμε ξανά και ζητάμε από τους δημότες μας εντολή για να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Με δεδομένα τη μέχρι τώρα πορεία μας και αυτά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, θεωρώ ότι όποτε και να γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, με όποιο εκλογικό σύστημα και να γίνουν, η απάντηση θα είναι η ίδια με αυτή του 2014. Θεωρώ ότι οι συνδημότες μας, θα μας δώσουν και πάλι τη δυνατότητα και την εντολή, να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το 2014. Γιατί μας ξέρουν πολύ καλά, ξέρουν ποιοι είμαστε, ξέρουν ότι είμαστε άνθρωποι της διεκδίκησης, είμαστε άνθρωποι που δεν φοβόμαστε, είμαστε άνθρωποι που έχουμε γνώσεις και δυνατότητα να διεκδικούμε και αυτό φαίνεται και έχει αποτέλεσμα και μάλιστα σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης. Κάνουμε έργα και είναι αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας που γίνεται από τους συνεργάτες μου και από εμένα».

Η Δήμαρχος κατέληξε με τα εξής: «Οι συνδημότες μας, μας ξέρουνε. Ξέρουν ότι οι πόρτες του γραφείου μου και των συνεργατών μου είναι ανοιχτές σε όλους τους δημότες, χωρίς κανέναν αποκλεισμό και εξαίρεση. Είμαστε η Δημοτική Αρχή όλων των δημοτών. Κάνουμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και έχουμε αποτελέσματα. Για εμάς αυτό που διαβάζουμε ότι θα μπούμε σε προεκλογική περίοδο ή ότι θα κατεβάσουμε τα μολύβια, η θητεία μας είναι μέχρι την τελευταία μέρα, δεν σταματάει το έργο, ούτε ξεκινάει τώρα επειδή είναι προεκλογική περίοδος. Υπάρχει μία διάρκεια και μία συνέχεια. Ας το σκεφτούν αυτοί που ήταν απόντες και τα τέσσερα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News