Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Νέα μεταγραφικά χτυπήματα της Δόξας Μελισσίου

Ανακοίνωση

O NIKOΣ ΔΕΛΗΧΑΤΖΗΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Στους Μαυραετούς του Μελισσίου, υπέγραψε και συνεχίζει για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019, ο έμπειρος και ταλαντούχος πορτιέρο Νίκος Δεληχατζής, με θητεία στην Κ17 του Λεβαδεικού, την Κ20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον Απόλλωνα Κρύας Κρύσης Γ΄ Εθνική.

Με την απόκτηση και ιδιαίτερα ταλαντούχου και μόλις 21 ετών ιδιαίτερα ταλαντούχου και με πολλές παραστάσεις από μεγάλες εθνικές κατηγορίες, ισχυροποιείται το ρόστερ των πρωτοπόρων της περυσινής περιόδου της Α1 κατηγορίας ενισχύοντας και φέτος τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου στη μεγάλη κατηγορία της Πέλλας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τον καλωσορίζει και τον εύχεται ΥΓΕΙΑ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους Μαυραετούς.

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΝΠΕΙΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΗΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Τη δεύτερη μεταγραφική της επιτυχία ανακοίνωσε η ΔΟΞΑ Μελισσίου, πρόκειται για τον έμπειρο και ταλαντούχο επιθετικό Μιχάλη Κηλίκη, με θητεία στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, το Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας και τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Με την απόκτηση του, ισχυροποιείται η Ομάδα των Μαυραετών και επιβεβαιώνεται ο πρωταγωνιστικός τους ρόλος και φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News