Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Φρίκη! Τουλάχιστον 74 οι νεκροί από τις φονικές φωτιές - Εκατοντάδες τραυματίες, άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι 12 παιδιά πήραν εξιτήριο ενώ άλλα 11 παραμένουν στο Παίδων

Επιβεβαιώνονται, όσο περνούν οι ώρες, τα πιο δυσοίωνα σενάρια, με τον αριθμό των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική να έχει φτάσει πλέον επίσημα τους 74, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής.

Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, καθώς υπάρχουν αναφορές στο Κέντρο της Πυροσβεστικής, στην Αστυνομία και στο Λιμενικό για αρκετούς αγνοούμενους.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Σταυρούλας Μαλλίδη ανακοίνωσε επίσης το απόγευμα της Τρίτης ότι ο συνολικός αριθμός τραυματιών είναι 187 -164 ενήλικες και 23 παιδιά.

Ωστόσο, πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι 12 παιδιά πήραν εξιτήριο ενώ άλλα 11 παραμένουν στο Παίδων.

Σε Ευαγγελισμό, ΚΑΤ, Σισμανόγλειο, Θριάσειο και Αττικό νοσηλεύονται 71 ενήλικες -11 εκ των οποίων είναι διασωληνωμένοι.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος ενώ δεσμεύτηκε ότι κανένας πολίτης δεν θα βρεθεί χωρίς τη συνδρομή της πολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News