Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους - Δήμαρχος: «Ζητώ την αναβολή όλων των εκδηλώσεων σε ένδειξη πένθους»

Ανακοίνωση

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

"Πένθος τριήμερο στην Ελλάδα για τις ανθρώπινες απώλειες και τις τεράστιες καταστροφές, που άφησαν πίσω τους οι πύρινες γλώσσες, που κατέκαψαν την Αττική.

Ο Δήμος Αλμωπίας με τη ΔΗΚΕΑ και η Δημοτική Επιχείριση των Λουτρών θα στείλουμε βοήθεια στους πληγέντες αδελφούς μας σε τρόφιμα και φάρμακα.

Ζητώ από τους Συλλόγους την αναβολή όλων των εκδηλώσεων σε ένδειξη πένθους για τα αδικοχαμένα αδέλφια μας.

Ζητώ από τους συμπολίτες μας να συνδράμουν στην Εθνική και Ανθρωπιστική εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης".


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. ξεκινούν συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας στην Αττική, που περνούν μια μεγάλη δοκιμασία.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α. (Κεντρική Πλατεία Αριδαίας) καθημερινά 8:00 - 15:00.

Πληροφορίες στο τηλ. 2384024772.

Ακολουθεί λίστα ειδών πρώτης ανάγκης:
- Εμφιαλωμένα νερά
- Χυμούς
- Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.)
- Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News