Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Συνταγή: Μπεκρή Μεζέ

Μπεκρή Μεζέ

Διαβάστε λεπτομέρειες:

Υλικά:
400 gr. χοιρινό ψαρονέφρι
400 ml. κρασί
2 πράσινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές
κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 ντομάτες ώριμες
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
¼ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
ελαιόλαδο
Θυμάρι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Μπούκοβο
Ταμπάσκο προεραιτικά

Πώς το κάνουμε:
Κόβουμε το χοιρινό σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε την μουστάρδα το κρέας, ώστε να πάει παντού. Κόβουμε τα λαχανικά σε χοντρά κομμάτια και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Σε μια πλατιά κατσαρόλα, σωτάρουμε το κρεμμύδι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρέας και τι πιπεριές.
Σωτάρουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά. Προσθέτουμε την μισή ποσότητα του κρασιού και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, χοντροκομμένες, την ζάχαρη, το κύμινο, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, το μπούκοβο και το ταμπάσκο.
Προσθέτουμε τέλος το υπόλοιπο κρασί.
Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει και να μελώσει η σάλτσα και σερβίρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News