Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Στέργιος Αντωνίου: «Στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε τις ομάδες με ανιδιοτέλεια» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Γνωρίζουμε ότι οι παράγοντες που ασχολούνται σήμερα με τις ομάδες στα γήπεδα, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι ήρωες»

Προφητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Ιούλιο ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ. Στέργιος Αντωνίου αποκλειστικά στο Aridaia News.

Τότε, είχε δηλώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος, καθώς όπως είχε πει χαρακτηριστικά «αντέχω ακόμα μια θητεία». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε αυτή η Διοίκηση χρόνο με το χρόνο, κάνοντας βήματα μπροστά. Και πρόσθεσε: «Είμαι στο ποδόσφαιρο, επειδή ακριβώς το αγαπάω. Θα είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές, θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει, γιατί μπορούμε να είμαστε στα γήπεδα, μαζί με όλους τους συνεργάτες μου».

Επίσης, ο κ. Αντωνίου υπογράμμισε ότι ποτέ όλα αυτά τα χρόνια δεν μπόρεσε να αποκοπεί αυτός και οι συνεργάτες του από την έννοια του παράγοντα του γηπέδου, μιας και έχουν θητεύσει πολλά χρόνια ως παράγοντες σε ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής μας. Είναι ενδεικτικό ότι ο ίδιος έχει θητεύσει 26 ολόκληρα χρόνια Πρόεδρος του Μ.Α. Εσωβάλτων.

Στη συνέχεια ο κ. Αντωνίου αναφέρθηκε στους αιμοδότες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τους παράγοντες, σημειώνοντας με έμφαση ότι «γνωρίζουμε ότι οι παράγοντες που ασχολούνται σήμερα με τις ομάδες στα γήπεδα, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι ήρωες».

Όσον αφορά στη διαιτησία του Νομού μας, ο κ. Αντωνίου ανέφερε ότι «πάει καλά», διευκρινίζοντας ότι αυτό δεν το λέει μόνο η Διοίκηση, αλλά κυρίως τα σωματεία. «Στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε τις ομάδες με ανιδιοτέλεια, να βοηθήσουμε τους παράγοντες που κάνουν πολλές θυσίες σήμερα. Αν αυτό το καταφέρουμε και στα επόμενα χρόνια, αυτή θα είναι η ικανοποίησή μας και θα θεωρήσουμε πως έχουμε πετύχει», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος.

Δείτε τη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο Aridaia News τον περασμένο Ιούλιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News