Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Μετά τη FIFA, «κάρφωσε» και τον Τραμπ

Πρώην στέλεχος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (MI-6) είναι ο Κρίστοφερ Στιλ

Ο πρώην πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών φέρεται να έδινε αναφορές για τις δραστηριότητες του νέου προέδρου των ΗΠΑ στη Ρωσία.

Πρώην στέλεχος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (MI-6) είναι ο Κρίστοφερ Στιλ, που εμφανίζεται να έγραψε τις αναφορές σχετικά με την κατοχή πληροφοριών από Ρώσους πράκτορες, οι οποίες θα μπορούσαν να εκθέσουν τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποχώρησή του από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, ο Κρίστοφερ Στιλ έδωσε πληροφορίες στο FBI, αναφορικά με τη διαφθορά στη FIFA. Οι πληροφορίες που έδωσε για την παραπάνω υπόθεση, ενισχύουν την αξιοπιστία των πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες του Τραμπ στη Ρωσία, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους.

Πρώην αξιωματούχοι των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών υοστηρίζουν ότι ο Στιλ δρούσε για χρόνια για λογαριασμό της MI-6 έχοντας διπλωματική κάλυψη τόσο στη Ρωσία, όσο και στο Παρίσι, αλλά και στο βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών.

Πάντως, στην πρώτη συνέντευξή Τύπου ο Ντόναλντ Τραμπ κατάγγειλε τις αποκαλύψεις, κάνοντας λόγο για "ψευδείς πληροφορίες" που μετέδωσαν αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News