Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Με Λαλιώτη και χωρίς Βενιζέλο το ΠΑΣΟΚ στο Κάραβελ

Η κ. Γεννηματά έκανε ειδική αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου

Η πλειοψηφία των ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το παρών στο κάλεσμα – συνάντηση της Φώφης Γεννηματά, γεμίζοντας την αίθουσα του ξενοδοχείου Καραβελ, το οποίο έχει συνδεθεί με την ιστορία του Κινήματος.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε απευθυνόμενη στα περισσότερα από 200 στελέχη που έδωσαν το παρών: “Στο πρόσωπο σας τιμούμε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα δεν είναι εκδήλωση μνήμης αλλά πολιτικό γεγονός, που συνδέεται με στόχο την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης” είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι στόχος είναι “ένας πόλος δημοκρατικός απέναντι στη συντήρηση, ο οποίος λέει όχι στο ΣΥΡΙΖΑ όχι και στην παλινόρθωση της δεξιάς”.

Η κ. Γεννηματά έκανε ειδική αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου, επιτέθηκε στις κυβερνήσεις Καραμανλή, ενώ υπογράμμισε με νόημα ότι “το ΠΑΣΟΚ δεν έφερε την κρίση και το μνημόνιο, αλλά η κρίση έφερε τα μνημόνια”.

Λαλιώτης, Λιβάνης, Σκανδαλίδης, Γιώργος Παπανδρέου και Βάσω Παπανδρέου, έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών στη συνάντηση, ενώ δεν προσήλθαν Σημίτης, Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης και Φλωρίδης. Είναι άλλωστε γνωστό πως οι τρεις τελευταίοι αναμένεται την Κυριακή να ανακοινώσουν την νέα τους πολιτική κίνηση, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η αυριανή τοποθέτηση στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, στον απόηχο της επιστροφής του Γ.Παπανδρέου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά απάντησαν θετικά με την παρουσία τους Τόνια Αντωνίου, ο Γιώργος Λιάνης, ο Γιάννης Καψής καθώς επίσης: Αργύρης, Νεονάκης, Σκουλάκης, Ρόβλιας, Σμυρλής, Γκόγκας Ντόλιος, Μαγκριώτης, Σάκης Οικονόμου, Κασσής, Σουλαδάκης, Κουσελάς, Χάιδος, Λαμπράκη, Τσώνης, Μπατζελή, Ανουσάκη, Σηφουνακης, Δριβελέγκας, Κολιοπάνος, Σχοιναράκη, Ακριβάκης, Μπιστης, Παντελής Οικονόμου. Χατζημιχάλης, Κουτρουμάνης. Ρέππας, Καστανίδης, Καϊλή.

Η κ.Γεννηματά έκοψε και την πίτα του Κινήματος, με το φλουρί να πέφτει στην κοινοβουλευτική ομάδα.

6 σχόλια:

  1. Ο Βενιζέλος να πάει στον φυσικό του χώρο στην ν.δ μαζι με τα αλλα καλόπαιδα που διαλυσαν το μεγάλο ΠΑΣΟΚ του τεράστιου ΑΝΔΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΠΑΣΟΚ αγαπητέ το διάλυσε το παρτσακλό, ο γιος του ιδρυτή του. Δεν αναφέρω ούτε το όνομά του. Για το «τεράστιος» κόψε κάτι. Η ιστορία έχει διαφορετική άποψη από σένα

      Διαγραφή
    2. Για μένα αγαπητε3.01 ειναι τεράστιος ο Ανδρέας. Ο μόνος επαναστάτης αριστερός που έβγαλε από το σκοτάδι την μισή Ελλάδα. Έδωσε ελπίδα σ αυτούς τους Έλληνες που είχε κυνηγήσει η μισαλοδοξη παράταξη σου. Δικαίωσε όλους αυτούς που δεν είχαν χαρτί κοινωνικών φρονημάτων. Και μόνο γι αυτο τον προσκυνω

      Διαγραφή
  2. Αντε βρε φωφουλα κοίτα τα χάλια σου και σταμάτα να κατηγορείς την Νέα Δημοκρατία κάνε επιτέλους την αυτοκριτική σου μόνο έτσι θα πας μπροστά όλοι είναι άχρηστη και μόνο το δικό σου δεν έκανε λάθη δεν σου κάνει εντύπωση πως έφτασε στο 3 τις εκατό το κομα σου φαντάζομαι επειδή τα έκανε όλα σωστά αντε συγκεντρωσου γιατί είσαι έκτος τόπου και χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΟΜΠΙ " απο Δευτερα στον κινηματ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News