Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Μαχαίρωσε τον φίλο της επειδή έφαγε όλες τις τηγανιτές πατάτες!

Η υπεράσπιση της γυναίκας ανέφερε πως η 34χρονη μετά βίας ανακαλεί στη μνήμη της το περιστατικό

Εκτός… εαυτού βγήκε μια 34χρονη Βρετανή επειδή ο φίλος της τής έφαγε τις τηγανιτές πατάτες με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσει! Βέβαια βοήθησε σε αυτό ότι τα είχε πιεί λίγο παραπάνω!

Έτσι, η Νταϊάν Κλέιτον βρισκόταν σε φιλικό σπίτι με τον σύντροφό της και απολάμβαναν «σπιτικές πατάτες» μαζί με μπόλικο αλκοόλ.

Η γυναίκα που είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, εξερράγη από θυμό όταν συνειδητοποίησε πως ο σύντροφός της, Σάιμον Χιλ, είχε καταναλώσει όλες τις πατάτες.

«Τον χαστούκισε στο πρόσωπο και στη συνέχεια αποχώρησε από το δωμάτιο», αναφέρει ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση. «Πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε, προκαλώντας του επιφανειακό τραύμα», συμπληρώνει.

Η υπεράσπιση της γυναίκας ανέφερε πως η 34χρονη μετά βίας ανακαλεί στη μνήμη της το περιστατικό, καθώς είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως παραδέχτηκε την πράξη της και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 26 εβδομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News