Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκληση σε συζήτηση για το παζάρι της Αριδαίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Το τελευταίο διάστημα εκφράστηκαν παράπονα ελλιπούς επικοινωνίας και εξηγήσεων σχετικά με την μετεγκατάσταση της λαϊκής αγοράς από τους παρακείμενους επαγγελματίες σε αυτήν.

Θέλοντας να καλυφθεί οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αναγκαιότητα της μετεγκατάστασης, σας καλούμε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για ενημέρωση.

Κατανοούμε τους προβληματισμούς σας και ενστερνιζόμαστε τις ανησυχίες σας.

Θα ήταν χαρά μας η παρουσία σας.

Για το Τμ. Τοπική Οικονομίας
Γούδης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος

Για την ΔΕΥΑ Αλμωπίας
Γεωργίου Χρήστος, Πρόεδρος
Αβραμίκας Στέφανος, Αντιπρόεδρος

28 σχόλια:

  1. Μία χαρά είναι εκεί το παζάρι έγινε ή αριδαια ανθρώπινη και της πέμπτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστος. Τοσα χρονια ενα μπαχαλο..να θες να πας στα καταστηματα κ να σκαει η ψυχη σ

      Διαγραφή
    2. axristi dimosioi ypaliloi pou ma8ate na trote xoris na prosferete tpt rotiste kai ta katastimata pou plironoun teve niki kai perimenoun mia pemtin na doulecoun eno esi variese na vgis stin agora me ta podia 8elis tous dromous adious na kikliofora me to amaji tou patera sou tempeloskila

      Διαγραφή
    3. Την πεμτη περιμενετε να πατε στα μαγαζια?? Αυτό σας πειραξε ?? Μηπως νομιζετε ότι τις άλλες ημερες είναι κλειστα....

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους,παρτε το χαμπαρι αν θέλετε ή Αριδαια να έχει ανθρώπινο πρόσωπο,η λαϊκή αγορά δεν πρέπει να γυρίσει ποτέ εκεί που ήταν.Ας μας πει κάποιος με επειχιρηματα σε τι υπερτερεί ο προηγούμενος χώρος από τον σημερινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγουρα εχεις μαγαζι στον νεο χωρο

      Διαγραφή
    2. ο νεος χωρος δεν πρεπει να ζησει??

      Διαγραφή
    3. εκει νοικιασες πιπι με 200 ευρω, στο κεντρο εγω πληρωνω 600, αντε μας ταπριξες 12.48

      Διαγραφή
  3. Πρώτη φόρα λειτούργησε κανονικά η πόλη τις δύο προηγούμενες Πέμπτες. Αν θέλετε να το ξαναγυρίσετε πίσω για μικροσυμφέροντα 7-8 μαγαζιών θυμηθείτε ότι τα συμφέροντα μικρά καί μεγάλα μας έφεραν σε αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν παει στην στον οριοθετημένο σκεπαστό χώρο δίπλα απο το ΚΤΕΛ, αφήστε το εκεί που είναι.


    Ένας κάτοικος της Αθ.Διάκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ρωτήστε όλους τους επαγγελματίες ρε παιδια πως ηταν δυο πέμπτες χώρις κοσμο ,είτε ηταν καφε είτε ηταν φούρνος είτε ηταν κατάστημα ..προφανώς και δεν εχετε κανεναν που εχει μαγαζί εκει π ηταν το παζάρι γι αυτο σας βολεύει ..ειναι σαν να κλείνει η αγορά σε ολη την πόλη ..σεβαστείτε τους ανθρώπους π πληρώνουν ΤΕΒΕ με το ζόρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. siga na min tous niazi exoun douleci pote stin zoi tous

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΌ 80% ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ.

      Διαγραφή
    3. Γιατι ρε φιλε μου εκει που ειναι τωρα το παζαρι δεν εχει μαγαζια ...δεν καταλαβα 100 χρονια τωρα ηταν μεσα στην αριδαια και για λιγο διαστημμα που εφυγε σκουζουν ολοι οι μαγαζατορες...αυτοι που εχουν μαγαζια στην αθανασιου διακου δεν πληρωνουν τεβε..δεν εχουν εξοδα δλδ???? το ποιο καλο απο ολα θα ηταν να μεταφερετε καθε χρονο σε καποιον αλλο δρομο την πολης για να εχουν ολα τα μαγαζια κινηση και να μην ειναι ενα μπαχαλο το κεντρο της πολης παντα ..

      Διαγραφή
    4. Ρε 5.34 μη το χαλας, αν ειναι να παει το θεμα με τον αριθμο τον καταστηματων ε τοτε εκει ειστε πεντε και στο κεντρο ειναι διακοσα.

      Διαγραφή
    5. Αυτα τα 100 χρονια λοιπόν καποια μαγαζιά ζούσαν απο αυτο το παζάρι που κοροϊδεύεις ,εκτος των άλλων κανένας π ερχεται με λεωφορείο την πεμπτη δεν εχει πόδια για να παει μέχρι εκει !οι πεζαρτζιδες παρακαλάνε να μην βρέξει γτ δεν ξερουμ που να δέσουν τις τέντες τους ,μην κοιτάς την πάρτη σου που προφανώς δεν κανεις τπτ !

      Διαγραφή
  6. η μακακια εγινε, απλα προσπαθητε να σωσετε τα προσχηματα, ας ευχομαστε μη ξαναγινει τετοιο λαθος., τα λεω με συμπαθεια γιατι δεν θελω να μηδενισω το τεραστιο εργο που κανει αυτος ο Δημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 60 ΕΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΤΑΝΤΑ ΓΕΛΕΙΟΤΙΤΑ. ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΒΟΥΛΙΣΗ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο παππους με το καρο ο μπαμπας μου με το αγροτικο εγω με το σπριντερ τρεις γεννιες ρε τσομπανηδες στο ιδιο μερος ειναι το παζαρι...
    Τωρα βγενετε και μιλατε πολαξερηδες...
    Πριν χρονια ενας αλλος Μπινος το τολμησε και πηγε σπιτι
    Τωρα ενας αλλος Μπινος δεν σεβαστηκε τους εμπορους ,ε λοιπον και αυτος θα παει σπιτι..
    Αιντε καλη ξεκουραση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ - ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαγαζατορας ο κυριος? ενταξυ θ αλλαξουμε και τη δυση με την ανατολη φιλε.

      Διαγραφή
  11. Ήθελα πολύ να πάω στην ομιλία αλλά δεν το τόλμησα γιατί με κούρασε αυτή η διαμάχη μεταξύ μας τον τελευταίο καιρό επιτέλους ας μάθουμε να νοιαζόμαστε για το κοινό καλό κι όχι μόνο για την πάρτη μας δυστυχώς πολλοί μέσα σε αυτό το διάστημα έδειξαν το χαμηλό επίπεδο τους στέλνοντας ύβρεις και πικρολογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευτυχώς που από μία συγκυρία η ανάγκη χρειάστηκε να μεταφερθεί η λαϊκή μακριά από το κέντρο. Τα πρώτα μηνύματα δείχνουν ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για όλους μας. Όσο για την γκρίνια κάποιων καταστηματαρχών, αλλοίμονο αν περιμένουν μόνο μια Πέμπτη για να δουλέψουν. Να μείνει η λαϊκή μακριά από το κέντρο της πόλης και τα καταστήματα θα αποκτήσουν την δική τους δυναμική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΨΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΠΟΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΟΥΤΕ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News