Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Εισήγηση του Γιάννη Ανδρίτσου στην Οικονομική Επιτροπή της Π.Κ.Μ.

"Για πρώτη φορά από την εφαρμογή του Καλλικράτη συλλογικό όργανο της Π.Κ.Μ. συνεδριάζει στην Π.Ε. Πέλλας"

Εισήγηση του Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Ανδρίτσου στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

Κυρία Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχη και Κύριοι συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζουμε στην όμορφη Αλμωπία των ορεινών όγκων, των Λουτρών Πόζαρ και του πανέμορφου φυσικού τοπίου.

Για πρώτη φορά από την εφαρμογή του Καλλικράτη συλλογικό όργανο της Π.Κ.Μ. συνεδριάζει στην Π.Ε. Πέλλας.

Η Αριδαία η πρωτεύουσα του Δήμου Αλμωπίας έχει φιλήσυχους και εργατικούς κατοίκους που αγωνίζονται για την επιβίωση.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα έπρεπε να σταθεί πιο κοντά σ’ αυτό το τμήμα της για πολιτικούς, εθνικούς αλλά και αναπτυξιακούς λόγους. Χρωστάμε σαν Περιφέρεια περισσότερα στην περιοχή. Η βελτίωση του οδικού άξονά της είναι πρώτη προτεραιότητα. Η περιοχή χρειάζεται αντιπλημμυρικά έργα τα οποία έχουν κολλήσει εδώ και καιρό… Οι δρόμοι χρειάζονται διαγραμμίσεις και ο φωτισμός των εθνικών οδών είναι αναγκαίος. Επιπλέον χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο για την τουριστική προβολή και προώθηση της περιοχής.

Ο Δήμος Αλμωπίας προσπαθεί να κάνει γνωστά τα Λουτρά Πόζαρ στην Ευρώπη με συμμετοχή σε εκθέσεις ιαματικού τουρισμού αλλά η Περιφέρεια δεν έχει προχωρήσει σε ένα οργανωμένο σχέδιο προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής με οφέλη για την τοπική αλλά και εθνική οικονομία.

Ευελπιστούμε ότι η πρωτοβουλία σας αυτή θα επαναληφθεί και σε άλλους Δήμους της περιοχής μας και αναμένουμε ότι με την ανάληψη των καθηκόντων σας και τη νέα σας θέση θα προχωρήσετε στην επίλυση προβλημάτων της Π.Ε. Πέλλας που λιμνάζουν εδώ και καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News