Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Προχωρά η πρόταση για το κτήριο «φάντασμα» της κλειστής αγοράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρόταση αυτή αξιολογείται καταρχήν πολύ θετικά από τη Δημοτική Αρχή

Εξελίξεις προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, όσον αφορά στο ζήτημα της «Κλειστής Αγοράς» της Αριδαίας.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο κτίριο – «φάντασμα» που στοίχισε στους πολίτες της Αλμωπίας 700.000 ευρώ για να μένει άχρηστο, έχει ζητηθεί επισήμως από τον Όμιλο Αντισφαίρισης για αξιοποίηση και δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού χώρου, ο οποίος μάλιστα θα είναι στη διάθεση του Δήμου για συγκεκριμένες δράσεις, καθώς επίσης και για χρήση από τα σχολεία που στεγάζονται στην παραπάνω περιοχή.

Η πρόταση αυτή αξιολογείται καταρχήν πολύ θετικά από τη Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι έχει ήδη δρομολογήσει τη συζήτηση του παραπάνω θέματος στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης ώστε να πάρει τον δρόμο του, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ομίλου.

Δείτε το βίντεο:

24 σχόλια:

  1. Μπραβο στο δημαρχο. Καλη κινηση. Θα γινει κατι καλο και χρησιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΡΓΑΚΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου χω κακά μαντάτα. Ο όμιλος δεν πληρώνει νοίκι πουθενά. Μέγα κακό μας βρήκε. Εχει κούκλα όλα τα γήπεδα, την πλήρη φροντίδα και παίζουν τα παιδιά μας και αθλούνται και μαθαίνουν την ευγενή άμιλα οι ευγενής (για τους αγενής δεν ξέρω). Τα γήπεδα είναι ανοιχτά σε όποιον θέλει να πάει, είναι δημοτικά, ανηκουν στους δημότες. Τρέξε να πας και αν σε σταματήσει κανείς βγές να κράξεις. Όσο για το γήπεδο στο χωριό σου βγες και καθάρισε το λίγο και μόνος σου, μην τα περιμένεις όλα από τον δήμο.

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους να γίνει κάτι για τα παιδιά μας !!!!!! Περιμένουμε με αγωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΑΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο ειναι. Επιτελους κατι χρησιμο για τον τοπο, συγχαρητηρια και στον Δημο και στον συλλογο του τενις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε, τι το σκέφτεστε; Σας λένε το ρημάδι να το κάνουν κτίριο για τα σχολεια και για αθληση και μάλιστα χωρις να βαλετε ευρώ και ακόμα το σκέφτεστε; ξέρετε πως το λέει η παροιμία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ! ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ? ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ 4:45 ??
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΕΝΑς ΑΚΟΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ???/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κλειστή αγορά (τρόπος του λέγειν) από χώρος ναρκομανών απέναντι από σχολεία, περιπλανόμεων και πλανοδίων, να γίνει χώρος για τα παιδιά. Σωστή η πρόταση. Προχωρήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχε είσαι αετός, χωρίς λεφτά κάνεις έργο. Αυτό επιβάλλεται να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να πάρει σειρά και το κολυμβητήριο μετά! Η ταμπέλα παραμένει εκεί, ωστόσο είναι άφαντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΗ ΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΝΟΙΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΦΕΡΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΣΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΕΝΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΙΣ Ή ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΧ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ; Ή ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος, τοσα γραφεια νοικιαζουν, κακως δεν το αξιοποιει ο δημος προς δικο του οφελος

      Διαγραφή
    2. Εικοσι πεντε χρονια ετσι καθεται, τωρα ξυπνησες; σκεψου τα παιδια και ξεκολα.

      Διαγραφή
    3. το παραπάνω σχόλιο που έκανες 7:33 θα μπορούσε να είναι πιο μικρό λέγοντας απλά " άιντε παοκάρα "

      Διαγραφή
    4. Ποιοι ιδιώτες βρε άνθρωπε μου. Αθλητικός όμιλος είναι. Δηλαδή σε πειράζει που το κλειστό το έχει ο ΦΟΑ; Για το ίδιο πράμα μιλάμε. Συνέλθετε.

      Διαγραφή
  12. Που ησουνα εσυ 7.33 εικοσι πεντε χρονια; τωρα που παει να γινει ο χωρος χρησιμος για τους μαθητες και τους αθλητες ξυπνησες; Υστερα μας φταινε οι αλλοι. Μολις παει να γινει κατι αρχιζει η μικροπρεπεια. Ετσι δεν παμε μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στο Δήμαρχο, μακάρι να έρθει γρήγορα αυτό το έργο

      Διαγραφή
  13. o dhmarxos elege olous tous palioys lamogia ante na se do partous ta lefta stous dyo dhmarxous pou sta eteimase ante na se dooo meta mazysoy oloii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενα κτίριο ρημάζει. Με αυτήν την συνεργασία ένα κτίριο θα χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά. Απο τα παιδιά μας. Από τα σχολεία το πρωί και από τον όμιλο το απόγευμα. Αυτά περί ευγενών κλπ για τον όμιλο δείχνουν φθόνο και κακό παράδειγμα. Εχετε προσφέρει ποτέ και πουθενά όσοι είστε τόσο καχύποπτοι και αιώνιοι σχολιαστές.
    Εγω πραγματικά θα ήθελα να μπορεί να αρνηθεί ο κάθε δήμαρχος και να μας πει ταυτόχρονα με την άρνηση τι θα το κάνει από αύριο αλλά να το κάνει. Αν δεν μπορεί η λύση είναι μονόδρομος και την έχει ως πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
    ΑΝ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ
    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΟ
    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ
    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΝΙΣ. ΠΡΩΤΑ, ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΑ ΚΑΙ Η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ; ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΠΟΣΑ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟ "ΣΥΛΛΟΓΟ" ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ; Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΚΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΑ. ΟΛΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε εισαι τραγικος. Μην συνεχισεις να γραφεις τα ιδια κακοβουλα σχολια και μαλιστα ανωνυμα. Ουτε το ρεπορταζ του aridaianews δεν διαβασες. Η κακια και η μικροπρεια σου δεν εχει οριο. Στην περιπτωση που συνεχισεις τα προσβλητικα και κακοβουλα σχολια θα ζητηθει η αρση της ανωνυμιας σου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News