Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστήριο της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας

Ευχαριστήριο

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους τους εθελοντές του συλλόγου μας που κόπιασαν για να πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός μας...

Μέσα από την καρδιά μας ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και όλους εσάς που μας στηρίξατε με την παρουσία σας αγκαλιάζοντας την οικογένεια της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας και μας δώσατε δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει.

Και του χρόν' ξάν αδά θα είμες.

Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News