Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστό το Νηπιαγωγείο Θεοδωρακείου με τους 3 μαθητές

Ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα μια λύση

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το Νηπιαγωγείο Θεοδωρακείου.

Και αυτό γιατί η Διεύθυνση Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης στην Έδεσσα αποφάσισε ότι ο Προϊστάμενος του σχολείου και μοναδικός νηπιαγωγός του χωριού θα πρέπει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Νηπιαγωγείου Αψάλου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Θεοδωράκι υπάρχουν μόλις 3 μαθητές, ωστόσο για ένα ακριτικό χωριό σαν κι αυτό θα πρέπει να υπάρξει άμεσα μέριμνα.

Ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα μια λύση.

14 σχόλια:

  1. παρακαλουμε το δημαρχο αμεση λυση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να λειτουργήσει για πολλους πολλους λόγους το σχολείο του Θεοδωρακείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε πρωί ταξί για εξαπλατανο και το μεσημέρι ταξί για το χωριό με έξοδα του δήμου. Τα παιδιά θα κοινονοικοποιηθουν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Χειμώνα με μειον 10 να στειλεις τα δικα σου μωρά.

      Διαγραφή
  4. Πρέπει να πετύχουν οι οικονομικοί δείκτες. Τα παιδιά θα υπολογίσουμε τώρα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι δουλειά έχει ο δήμος σε ζητήματα που αποφασίζουν οι ανώτεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α όταν κάνει κάτι καλό το κάνει ο δήμος όταν δεν λειτουργει κάτι φταίνε οι ανώτεροι.. Ε να πιασουμε τον Τσίπρα να λύσει το προβλήμα

      Διαγραφή
  6. είναι ευκαιρία τότε,α να δούμε συνολικά πως θα αναβαθμίσουμε το χωριό αυτό.Μήπως με βελτίωση του οδικού δικτύου? μήπως με κάποιες παροχές στους ηρωικούς κατοίκους? το Θεοδωράκι είναι φάρος φιλότιμου για την Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και τι κάνουν αυτό το διάστημα αυτά τα παιδάκια?ξαφνικά κι ενώ είμαστε στη μέση της χρονιάς,σταματάν τα μαθήματά τους και κάθονται στο σπίτι τους?και αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την Πρωτοβάθμια,επειδή είναι 3 και όχι 13?πολύ ωραία....έτσι είναι,για να λύσουμε ένα πρόβλημα δημιουργούμε ένα άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να λειτουργήσει το ολοήμερο τμήμα ενός χωριού,κλείνουν το πρωινό και μοναδικό τμήμα του άλλου !!!ωραία πολιτική!!! και ποιος σας είπε ότι όλα έχουν να κάνουν με αριθμούς...αν ήταν το παιδί τους στα 3 θα το έκλειναν ή θα έβρισκαν εκατό λόγους για να λειτουργήσει κι άλλους εκατό για να βρουν άλλη λύση...???!!!

      Διαγραφή
    2. ελλα μπινο περιοδεια και στο θεοδωρακι να δουμε τι εχεισ κανει εδω ????????

      Διαγραφή
  8. ...ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΗΛΙΘΙΟΙ,
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δικαίωμα στην παιδεία εχουν όλοι!!και ξέρουμε καλα όλοι ποσο βοηθάει το νηπιαγωγείο στο να κοινωνικοποιηθούν τα παιδια κ να προετοιμαστούν για το δημοτικό κ να ενταχθούν πιο εύκολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσθέτω επίσης οτι ειναι ευκαιρία να ανοίξει άλλη μια θεση εργασιας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News