Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Λουτρά: Αξιοποίηση του «Αύρα» - Θα γίνει κέντρο αποκατάστασης παθήσεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε ο Δήμαρχος

Μία πολύ σημαντική ανακοίνωση έκανε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών Δημήτρης Μπίνος, κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης των Λουτρών.

Ο κ. Μπίνος έκανε γνωστό στους μετόχους της Δημοτικής Επιχείρησης, ότι από την Διοίκηση υπάρχει σχέδιο για αξιοποίηση του ξενοδοχείου «Αύρα» με σκοπό τη δημιουργία ενός κέντρου αποκατάστασης παθήσεων με τη χρήση ιαματικού νερού.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι πρόκειται για μία πρωτοβουλία που αν υλοποιηθεί προσεκτικά, θα δώσει ακόμη περισσότερη ανάπτυξη στην περιοχή μας και στην περιοχή της Λουτρόπολης, σε ένα κομμάτι της που εδώ και αρκετά χρόνια μαραζώνει εγκαταλελειμμένο.

Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε ο Δήμαρχος:

«Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην μακροχρόνια εκμίσθωση του “Αύρα”, αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό το κτίριο αφού ανακαινιστεί πλήρως, θα στεγάσει ως κέντρο αποκατάστασης με την χρήση ιαματικού νερού, γύρω στις 40 κλίνες. Θα εργάζονται περίπου 80 συμπολίτες μας σε τρεις βάρδιες και αυτός είναι επενδυτικός και ουσιαστικός στόχος. Κέντρο αποκατάστασης με την χρήση ιαματικού νερού δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα. Η διαδικασία θα γίνει όπως προβλέπεται, με δημόσια διακήρυξη και πρόσκληση ενδιαφέροντος, όσοι θέλουν ας έρθουν».

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης εκφράστηκε η άποψη ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει παραχώρηση σε ιδιώτη αλλά να υλοποιήσει το συγκεκριμένο σχέδιο η ίδια η επιχείρηση.
 

10 σχόλια:

  1. Ε. ρε 'ερμα Λουτρακιωτάκια!!!! Να δω που θα βρείτε τουριστάκια μετά???? Θα ξαναπίξετε στον παππού!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ενα τέτοιο κέντρο αποκαταστασης ασχετε δεν πανε παππούδες. Ειναι πανακριβη ιστορια. Μια διαμονη για αποκατασταδη 15 ημερων στοιχιζει 50.000 ευρω περίπου. Πηγαίνουν ακριβοπληρωμένοι αθλητες με τραυματα, ηθοποιοί..κτλ. Που ξέρεις αν πάρει τις διαστάσεις και τη διαφήμιση που πρέπει μπορεί να δούμε τον Μέσι εδώ. Ετσι πρεπει να σκεφτόμαστε και να σχεδιάζουμε , μικρέ μίζερε χοντρούλη.

      Διαγραφή
    2. Να ταν η ζήλια ψώρα..

      Διαγραφή
  2. Μπινο προχωρά και πουλησετα όλα..έλεγα οτι δεν υπάρχει χειρότερος από τον πασοη εσύ κατέρριψες και αυτόν τον μύθο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ.. ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ... ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  3. Ακούγεται πάρα πολύ ωραία σαν πρόταση, μακάρι να είναι δημοτική επιχείρηση κ να μην δοθεί σε ιδιώτη. Με την κατάλληλη διαφήμιση θα γίνει μια επικερδής επιχείρηση που θα επιφέρει κέρδη στο δήμο αλλά κ επιπλέον θέσεις εργασίας για τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΣΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ... ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ MANAGER, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ? ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ? ΔΕ ΝΟΜΖΩ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΑ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΙΔΙΩΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,

      Διαγραφή
  4. Κρίμα κ άδικο να ρημάζει αυτό το κτίριο δίπλα ακριβώς απο τις ιαματικές πηγές. Ας αξιοποιηθεί κατάλληλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ ΚΑΙ Ν ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ Ν ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.ΤΟ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News