Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Απόλλων Κρ. Βρύσης: Ο μεγάλος δρόμος για την Γ' Εθνική συνεχίζεται!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο μεγάλος δρόμος για την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ συνεχίζεται με την εκπληκτική πορεία του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, του Απόλλωνα ΟΛΗΣ της ΠΕΛΛΑΣ.

Ο νομός μας για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του ιστορία, από την στιγμή που καθιερώθηκαν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, έχει την ευκαιρία ο εκπρόσωπος της να βγει πρωταθλητής στους αγώνες μπαράζ.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ στις 5:00 μ.μ. η ομάδα μας αγωνίζεται μέσα στην Κρύα Βρύση με τον Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, μία νίκη επί του οποίου θα τον φέρει ποιό κοντά στο όνειρο της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου της ΠΕΛΛΑΣ πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, με την παρουσία τους στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης, ακόμα και αυτοί που δεν μπόρεσαν να βρεθούν κοντά στην ομάδα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ για το ποδόσφαιρο της ΠΕΛΛΑΣ στηρίζουμε ην άνοδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!

Με τιμή
το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960
ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

23 σχόλια:

  1. στις 3 κόκινες και τα 2 πέναλτυ σταματάει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητάω από όλους τους αναγνώστες συγνώμη γιατί αν δεν το πω θα σκάσω:10:05 είσαι σκ.....ψυχος!

      Διαγραφή
    2. Sta 16 xronia A1 perneis kati?

      Διαγραφή
    3. Καλα τον λες τον μπουφο

      Διαγραφή
    4. συγνώμη βρε παιδιά, μα, όταν ένας έξω απ το χορό ακούσει ότι μια ομάδα κερδίζει 2 πέναλτυ και ο αντίπαλος δέχεται 3 κόκινες(!!) και συγχρόνως ο άλλος (τρίτος)αντίπαλος (Κιλκίς)(στο έτερο ματς) δέχεται κι αυτός 2 κόκινες κάρτες ,εμείς οι τρίτοι θα πρέπει να χειροκροτήσουμε αγνά μια ομάδα που μας την λέτε Απόλλων αλλά η ΕΠΟ την αναφέρει ως "Διγενή Ακρίτα" και Να σηκωθούμε να πληρώσουμε και 10 ευρώ απ την τσέπη μας ενω δεν ξέρουμε ποιός χρηματοδοτεί επισήμως την ομάδα σας? είσαστε εσείς οι έξυπνοι κι εμεις είμαστε τα κορόιδα? τι λέτε?

      Διαγραφή
    5. Που τις είδατε τις 3 κόκκινες ??? Μια ήταν και αυτή για χτύπημα από πίσω με πρόθεση. Αντε σταματήστε τα καραγκιοζιλικια αν δεν γνωρίζετε δεν θα μιλάτε . Όσο για το άλλο ματς ο ένας ο παίχτης έφαγε 2 κίτρινες για επικίνδυνο παίξιμο και ο δεύτερος γιατί έβρισε και χτύπησε τον διαιτητή ... σας αρέσει δεν σας αρέσει θα βγούμε ....

      Διαγραφή
    6. Προς 6:40 Και ποιος σου είπε ρε κακόψυχε ότι θέλουμε να έρθεις στο γήπεδο να μας δώσεις το 10ευρώ σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το βάλεις εκεί που ξέρεις!

      Διαγραφή
    7. ομάδα της αλεξάνδρειας δεν πρεπει να πουμε οτι ειναι η Ακαδημια Κρυας Βρυσης? τα αδέρφια Κίτσα έδωσαν την άνοδο.2 παιδιά? απο που? απ τους μικρούς της κρυας βρυσης? οχι βεβαια? Γιδας ολέ.

      Διαγραφή
    8. Ade ftani alo ehete skasi kompleksiki.Bravo sta pedia tou Apolona

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΕΕΕΕΦΑΛΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε μεγάλε ..... και θα πάρουμε αλλά 22 πέναλτι και άλλες 53 κόκκινες .... Εσένα πιο είναι το πρόβλημα σου ??? Και αν έχεις παντελόνια απάντησε επώνυμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κει θέλει να καταλήξει: οτι ο απολλων ήταν η ομάδα που είχε ανωθεν βοηθεια.τπτ άλλο.Παπαργυρίου.

      Διαγραφή
    2. ο Αγιος Λουκάς επιστρέφει γατάκια της Κρυας Βρύσης.

      Διαγραφή
  4. Επειδη ξερω απο ολο το νομο της πελλας μονο η αψαλλος θελει να βγει η κρυα βρυση επειδη αμα βγει θα παραμεινει στην α1..ακουστε χωριατακια απολαυστε την επυτιχια της κρυας βρυσης κ κατα συνεπεια του νομου πελλης..δεν σας θελουμε στο γηπεδο γτ ξερω οτι παρακαλατε να χασει η κρυα βρυση..οσο για εσας τους αψαλιωτες π ηρθαμε εκει μεσα κ ειχατε φαγωθει να μας κερδισετε πισω εχει αχλαδα την ουρα θα σωθειτε φετος θα πεσετε του χρονου χωρικοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα καλά κάνουμε και δε σε αφήνουμε να μπαίνεις στο γήπεδο γιατί είσαι ο πιο σκατ....ψυχος άνθρωπος της Κρύας Βρύσης!

      Διαγραφή
  5. oi omada einai kalyterh apo oles tis alles epishs exei kaloys paixtes poy formaristhkan thn katallhlh stigmh kai ayto uelete den uelete merikh vfeilete sto ntisio filarakia moy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai sto ntisio ofeilete...oxi sto oti i omada exei paixtarades..ton vlepame ton ntisio prin tis metagrafes ti ekpliktiko podosfairo epaize..oxi oti twra paizei alla le me twra..ta pairnoun kathara oi paixtes ta paixnidia..o ntisios koimatai..sugxaritiria pantws stin omada tis krias vrisis..prepei na vgei mia omada apo tom nomo mas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....allos enas proponitis!tou xronou na kanoume ena protathlima kai gia sas tous proponites tis kerkidas-tous kseroles giati ap oti fenete ginate pio poloi kai apo tous podosfairistes!!

      Διαγραφή
    2. nai na kanete..giati pio polu kseroles to paizoyn oi proponites poy theloun na akoune mono na toys epainoun se oti k an kanoun..den theloun na tous kanoun kritiki..k min ksexnas oi paixtes ftiaxnoun ton proponiti.

      Διαγραφή
    3. οι ομάδες αξιολογούνται από τα αποτελέσματα και οι προπονητές από τη συνέπεια λόγων και πράξεων.Κανείς δε μπορεί να στερήσει το δικαίωμα της κριτικής,υπάρχει το ερώτημα όμως:γνώση του αντικειμένου υπάρχει για να γίνει κριτική.......μ'αυτό το σκεπτικό όλοι μας(όπως γίνεται στην Ελλάδα) θα έχουμε άποψη,κρίση,αξιολόγηση για όλους και για όλα.Ευχαριστώ aridaia news για το βήμα.

      Διαγραφή
  7. είναι όντως οι συγκεκριμένοι ελάχιστοι -απομονωμένοι κρυοβρυσιώτες-που πολεμούν το μεγαλείο της ομάδας.Ειναι γνωστοί στην πόλη μας αλλά και κομπλεξικοι αφου μόνο όταν η ομάδα ειναι στα κάτω της χαίρονται.Τώρα πια καληνύχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News