Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πως ήταν ο πεζόδρομος της Αριδαίας πολλές δεκαετίες πριν!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Aridaia News από το πλούσιο αρχείο του Studio Pantelidis

Εικόνες μιας άλλης εποχής....

Φωτογραφίες μιας άλλης δεκαετίας, πολλά-πολλά χρόνια πριν. Εικόνες μιας Αριδαίας που δεν ζήσαμε οι νεότεροι, όμως υπήρξε όντως στο βάθος του χρόνου και της ιστορίας.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Aridaia News από το πλούσιο αρχείο του Studio Pantelidis: 

 


15 σχόλια:

  1. Έχουμε μια απο τις ομορφότερες πόλεις, καταστρέφοντας όμως το περιβάλον σα να μην μας ενδιαφέρει καθόλου. Δεκαετίες πριν κλείσαμε τα ποτάμια της αριδαίας μας. Ακόμη και τώρα απόβλυτα και φυτοφάρμακα ριπαίνουν τα ποτάμια της πόλης μας. Θα παρακαλούσα το aridaianews να γράψει ενα αρθρο σχετικα με το θέμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπες ότι έχουμε μια από τις ομορφότερες πόλεις; Για εξήγησέ μας σε τι είναι όμορφη η πόλη μας; Έχεις ταξιδέψει εκτός Αρίδαίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2,42 de exeis bgei file ektos ti aridaia fenete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ego pou meno Peiraia kai exo gyrisei ollh thn Ellada sou leo 3-05 oti exete thn pio oraia polh ths Elladas .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε για το κομπλιμαν !! αλά όμορφοι ???

      Διαγραφή
  5. Πόλη;;;;;;;;;;;;;
    Όμορφη;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όμορφη λεγεται μια πολη με φιλοξενους κατοικους συμφωνα με τη διεθνη γλωσσα.Προφανως κάποιοι δεν το γνωρίζεται.Όμορφη πόλη λέγεται μια πόλη που δεν γίνονται ληστειες μέρα μεσημέρι.Τέτοιοι όροι υπάρχουν.Εσεις ψαχνετε άλλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 0ΧΙ 6.36.. ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΚΑ , ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΜΟΡΦΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ,ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ....... ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ...ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμεις οι Αρδεωτες μπορει να ειμαστε ψιλομυτες αλλα μας παραδεχομαι δεν υπαρχουν καλυτεροι απο εμας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νηπιακή η άποψή σου 2.28΄ όμως είναι σεβαστή

      Διαγραφή
    2. Ψηλομύτες?? γιατί?? να μου πεις για εδεσσαίος ες ναι αλλά για Αριδαιωτες ??Σιγά τι φάρα ..

      Διαγραφή
  9. Η Αριδαία μας χρειάζεται πάρα πολυ βελτίωση για να χαρακτηριστεί απο τις ομορφότερες της Ελλάδος, με πολύ προσπάθεια όμως μπορεί να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν υπηρχε και λιγο επιπεδο με παραπανω παιδεια??λεω αν......ας μαθουμε να παρκαρουμε .να πεταμε τα σκουπιδια στους καδους και να καθαρισουμε τα ποταμια απο τα μπαζα και κατι θα γινει.αληθεια γιατι δε κανετε καταγκελειες οσοι βλεπετε να πετανε μπαζα στο ποταμι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πρέπει να αλλαχτούν πολλοί κάδοι αποριμάτων.Κάποιοι ειναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν τους πλησιάζει ο κόσμος και πετάει από μακριά τις σακούλες.Στη συνέχει πρέπει να μαζευτούν τα αδέσποτα γιατι σκίζουν τις σακούλες απ τους κάδους και τα απορίματα διαχέονται τριγύρω.Τα φωτιστικά πρέπει όλα να ανάβουν και να πέσει άσφαλτος σε πολλά σημεία.Αυτα θα βελτίωναν πολύ την εικόνα της καθημερινότητας.Όσο για την γενική εικόνα,ακόμα πιο απλά: ας βάλει ο Δήμος ή το Δασαρχείο μερικές δεκάδες δέντρα ,ειδικα στο κέντρο κι ας προστατέψουμε τα υπάρχοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστα τα οσα λεγονται. Ομορφη πολη ειναι η πολη που εχει φυσικη ομορφια, οι κατοικοι δεν εχουν σχεση με την φυσικη ομορφια αμεσα. Εμμεσα ναι, επηρεαζουν την φυσικη ομορφια, με δενδροφυτευση ολα αυτα διορθωνονται, καθως και με μια ενιαια αρχιτεκτονικη. Αλλα ετσι κ αλλιως γενικα στην Ελλαδα υπαρχει προβλημα με την αρχιτεκτονικη, ξεπηδουν κτηρια το ενα διπλα στο αλλο που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Πρεπει να γινουν πολλες αλλαγες για να ξαναγινει ομορφη η Αριδαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News