Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Εσπερίδα για τη Δενδροκομία στην Αριδαία

ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ

Την Παρασκευή 06 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Ξενιτίδιου Πνευματικού Κέντρου στην Αριδαία, θα πραγματοποιηθεί εσπερίδα σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν τη σύγχρονη δενδροκομία.

Ειδική αναφορά θα γίνει για τις Ελληνικές Παραδοσιακές Ποικιλίες.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα είναι:

• 19:00 – 19:30:
Γ. Πεχλιβανίδης (Σύμβουλος Συστημάτων Ποιότητας της εταιρείας NOVACERT): Νομοθετικές και Κανονιστικές εξελίξεις στο χώρο των φυτοπροστατευτικών προϊόντων – Σύστημα κατάρτισης και πιστοποίησης ψεκαστών.

• 19:30 – 20:00:
Γ. Νάνος (Καθηγητής στο Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστήμιου της Θεσσαλίας. Διευθυντής του Εργαστηρίου Δενδροκομίας του Τμήματος): Λίγα διαφορετικά (και καλύτερα;) για την καλλιέργεια της κερασιάς.

• 20:00 – 20:30:
Λ. Μελιτζανάς (Υπεύθυνος οπωροφόρων της εταιρείας VITRO HELLAS): Νέες εξελίξεις στην δενδροκαλλιέργεια στην Ελλάδα (μήλα - ροδάκινα).

• 20:30 – 21:00:
Β. Γκλαβάκης (Υπεύθυνος οπωροφόρων της εταιρείας ΑΦΟΙ ΓΚΛΑΒΑΚΗ & ΣΙΑ ΟΕ): Νέες εξελίξεις στην δενδροκαλλιέργεια στην Ελλάδα (κεράσια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News