Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Γιακουμάτος για Άδωνι: «Δεν με εκφράζει ο χθεσινός»

«Εγώ είμαι 25 χρόνια στη Ν.Δ... θα με εκφράσει ο χθεσινός;»

Πνέουν τα μένεα βουλευτές της ΝΔ κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, με την αρχή να κάνει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος προέβη σε ένα μεγαλοπρεπές... άδειασμα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ.

Μιλώντας το πρωί στον Ant1, για την άποψη Γεωργιάδη ότι όχι μόνον θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ αλλά και θα απολύσει υπαλλήλους από την εκδοτική του επιχείρηση, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δήλωσε ότι η Ν.Δ. θα υπερψηφίσει κάθε μέτρο ανακούφισης των πολιτών, αρκεί να στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα χρηματοδότησης και να μην είναι «αέρας κοπανιστός».


Σε νέα ερώτηση του δημοσιογράφου για τις δηλώσεις Γεωργιάδη, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σχολίασε: «Εγώ είμαι 25 χρόνια στη Ν.Δ... θα με εκφράσει ο χθεσινός;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News