Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το πηγαδάκι Καραμανλή στη Βουλή και το... τηλεφώνημα!

Όταν ρωτήθηκε αν έχει βρει κανένα για τη σημερινή ψηφοφορία εκείνος απάντησε με νόημα «δεν υπάρχουν μόνο τα «ναι» υπάρχουν και τα «ίσως» που γίνονται ναι»

Πολλά ήταν τα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν χθες στην Ολομέλεια της Βουλής εκείνος που για ακόμη μια φορά συγκέντρωσε γύρω τους περισσότερους βουλευτές ήταν ο πρωην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Δίπλα του κάθισαν ο Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Σπύρος Ταλιαδούρος και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Κάποια στιγμή ο κ. Στυλιανίδης έδειχνε μια κλήση που είχε στο κινητό του.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει βρει κανένα για τη σημερινή ψηφοφορία εκείνος απάντησε με νόημα «δεν υπάρχουν μόνο τα «ναι» υπάρχουν και τα «ίσως» που γίνονται ναι».

Από την άλλη ο Κώστας Καραμανλής είχε και ένα θερμό τετ τετ με τον πρώην πρόεδρο της Βουλή Βύρωνα Πολύδωρα παρουσία του Γιώργου Βλάχου. Οι πληροφορίες θέλουν η ολιγόλεπτη συνομιλία τους να μην έχει καμία νύξη για την προεδρική εκλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News