Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ζέρζης σε Μπίνο: «Δεν χρειάζεται να με φοβάσαι, δεν σκοπεύω να επιστρέψω στο Δήμο»

Ζέρζης σε Μπίνο: «Μην ανησυχείς, εμένα δεν χρειάζεται να με φοβάσαι, γιατί δεν σκοπεύω να επιστρέψω στο Δήμο»

Συνάντηση σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποίησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας και πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης με τον σημερινό Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο, στα πλαίσια της επίσκεψης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην Έδεσσα, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, συζητήθηκαν προτάσεις για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν τα Λουτρά με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών που αναζητούν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με τον κ. Ζέρζη να ρίχνει στο τραπέζι ενδιαφέρουσες ιδέες για τον τομέα του τουρισμού που γνωρίζει καλά λόγω και της θητείας του στα Λουτρά και τους κ. Τζιτζικώστα και κ. Θεοδωρίδη να συμφωνούν και να δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον, καλώντας τον κ. Μπίνο σε ουσιαστικό διάλογο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η συνάντηση Ζέρζη - Μπίνου χαρακτηρίστηκε και από μία ατάκα που είπε ο πρώτος απευθυνόμενος στον δεύτερο. «Μην ανησυχείς, εμένα δεν χρειάζεται να με φοβάσαι, γιατί δεν σκοπεύω να επιστρέψω στο Δήμο», ακούστηκε να λέει ο κ. Ζέρζης στον κ. Μπίνο, μιας και μέχρι σήμερα οι σχέσεις τους βρίσκονταν… στον πάγο!


15 σχόλια:

  1. Ο ΖΕΡΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΕΙ. ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aaa re petro. se psaxnoume. isoun dimarxos oxi asteia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ζέρζης για βουλευτής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΕΡΖΗ; ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε καθηγητά των μαθηματικών, μπράβο! Δεν πιστεύω να κουράστηκες πολύ όταν σκεφτόσουν πώς θα σχολιάσεις την ανάρτηση.

      Διαγραφή
  5. ο Ζερζης έχει άλλες προτεραιότητες φέτος.Καλή επιτυχία.
    Για το Μπινο? αφού έγινε αυτός δήμαρχος, μπορούν όλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλασσικός τύπος που σου μιλάει πριν τις εκλογές και μετά σε ξεχνάει, τι επαγγέλλεται ο κύριος ? θυμάται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ Ο Κ ΖΕΡΖΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ.ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ Ν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ερώτηση είναι απλή ήταν ο Ζέρζης πετυχημένος δήμαρχος ;; απάντηση φυσικά και ΌΧΙ τί όνειρα κάνει για βουλευτής μάλλον θα ψάχνει για καμιά θεσούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΩΡΙΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εννοειτε...αλλωστε οσο στηριξε ο ζερζης να βγει ο μπινος τοσο και ο μπινος τον εμπιστευεται....φαινεται το πραμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν ηταν δημαρχος που ηταν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πλάκα κάνετε, συγκρίνεται ο Ζέρζης με αυτούς? Ακόμα έργα του Ζέρζη θα δημοπρατούνται, Βιολογικός, Δίκτυο Αποχέτευσης κλπ. Μεγάλο ζόρι έχετε μαζί του,ακόμα και τώρα.Τί σας έκανε άραγε ή τι δε σας έκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News