Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Συγκλονιστική στιγμή: Ακούει την καρδιά της κόρης της να χτυπάει σε άλλο στήθος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καρδιά μιας 13χρονης κοπέλας που σκοτώθηκε σε ατύχημα, χτυπάει σε άλλο στήθος...

Μία 13χρονη, θύμα ενός τραγικού ατυχήματος, η Taylor Storch, ζει...

Για την ακρίβεια, η καρδιά της χτυπάει στο στήθος μιας άλλης γυναίκας, καθώς οι γονείς της μικρής δέχτηκαν να γίνει μεταμόσχευση, όταν έχασαν την μικρή τους κόρη σε ένα τραγικό ατύχημα ενώ έκανε σκι.

Μπορεί να έχασαν έτσι απρόσμενα την κόρη τους, και να βυθίστηκαν στην θλίψη, αλλά η απόφασή τους να βοηθήσουν λεναν συνάνθρωπό τους, έδωσε ζωή σε μία άγνωστη για εκίνους γυναίκα.

Στο βίντεο που ακολουθεί (στο λεπτό 3.30) η μητέρα της αδικοχαμένης 13χρονης ακούει την καρδιά της κόρης της να χτυάει στο στήθος της γυναίκας-λήπτριας.

Μία απίστευτα συγκινητική στιγμή που σίγουρα θα μείνει χαραγμένμη στο μυαλό σας...

1 σχόλιο:


  1. Τι να πω! Μπράβο στη μητέρα της κοπέλας και στη δύναμη ψυχής της! Μακάρι κι άλλοι να σκέφτονταν με τον ίδιο τρόπο αν και είναι πολύ δύσκολη μια τέτοια απόφαση για μια μητέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News