Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Ο Δημήτρης Βαϊβακανίδης υποψήφιος με το Γιάννη Σηφάκη

Δήλωση υποψηφιότητας

Δήλωση υποψηφιότητας του Βαϊβακανίδη Δημητρίου του Σταύρου. «Αλλάζουμε την Αλμωπία» - Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης.

Γεννήθηκα το έτος 1962 στο Βορεινό. Την τελευταία δεκαετία είμαι κάτοικος Αριδαίας. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Δασολογίας και φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων του Τ.Ε.Ι. Καβάλας.

Εργάσθηκα από το 1990-1997 στην ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αλμωπίας στις παραλαβές αγροτικών προϊόντων και στο τμήμα συνεταιρισμών. Πρωτοστάτησα εγκατάσταση του σπαραγγιού στην Αλμωπία και στην δημιουργία εξαγωγικής ομάδας. Από το 1997 διατηρώ ατομική επιχείρηση εμπορίας αγροτοεφοδίων. 

Υπήρξα κοινοτικός σύμβουλος Βορεινού 1994-1998. Αρχηγός των Τ.Ε.Α. από το 1995 ως σήμερα. Συμμετείχα στις νομαρχιακές εκλογές του 1998 με τον συνδυασμό του κ. Σιβένα. Στις δημοτικές εκλογές του 2002 και του 2006 με τον συνδυασμό του κ. Ζέρζη.

Ήμουν πρόεδρος του σωματείου «Νίκη Βορεινού» για έξι χρόνια. Είμαι μέλος της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ από το 2010.

Κρατάμε στα χέρια μας την τύχη μας με τις επιλογές που κάνουμε στην ζωή μας. Συμμετέχω στις εκλογές στηρίζοντας τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιάννη Σηφάκη γιατί τον εμπιστεύομαι ως ένα καθαρό άτομο και αποτελεσματικό επαγγελματία που δεν έχει ώρα ανάπαυσης όταν πρόκειται να εργασθεί για να επιφέρει αποτέλεσμα. Εμπιστεύομαι τον συνδυασμό του γενικά που περιέχει άτομα με ανάλογα χαρακτηριστικά.

Βαϊβακανίδης Δημήτριος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας

11 σχόλια:

  1. Βαιβακανίδη σε στηρίζουμε και δε ψηφίζουμε. Από Πιπεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολη η ευρωπη μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειπα κ εγω ειναι δυνατον να λειπει ο Μαρτης απ την σαρακοστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενασ απο τουσ 4,5,6 το πολυ διμοτικουσ που αξηζουν απο το σηφακη δυστηχοσ λαθοσ σηνδιαζμοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήτσο άλλη φορά να είσαι πιο κατασταλαγμένος στις αποφάσεις σου..από Πάκη πήγες σε Σηφάκη.................σταθερε χαρακτήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σηφακη με χιλια ....που ξερει κι απο Τ.Σ. Ελιοτ αλλα και απο Ο. Ουαιλντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θελουμε τον πολιτισμο οχι να μπει στη ζωη μας, αλλα να κυβερνησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μα ποσους ακομη δεξιους θα βαλει ο Σηφακης; Αυτός ειναι το δεξιο ψηφοδελτιο, οχι ο μπινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News