Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 24/3 έως 28/3:


ΚΡΙΟΣ
Ενώ από τη μια έχετε πάρει φόρα όταν τελικά είναι να μπείτε στην τελική ευθεία κάτι σας κρατάει και δεν διεκδικείτε αλλά υποχωρείτε. Η σχέση με Ζυγό είναι υπό εξέλιξη γιατί τελικά μπορεί να συμβιβαστείτε χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια γενική αναστάτωση και να ενεργειακό ρεύμα θα σας παρασέρνει χωρίς να μπορείτε να αντισταθείτε. Ένα νεώτερο πρόσωπο μπορεί να σας ξετρελάνει και σίγουρα δεν θα φοβηθείτε και θα σπάσετε όλα τα συμβατικά δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε κάπως απελευθερωθεί και νιώθετε ότι μπορεί να κάνετε και τρέλες για τα μάτια ενός Υδροχόου. Ο Ιχθύς μπορεί να σας βγάλει το συναίσθημα στην επιφάνεια και σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα μαζί του. Από την άλλη ένας κρυφός σας πόθος που μπορεί να ζεί στο εξωτερικό και να είναι Κριός θα σας αναστατώσει με την ξαφνική του εμφάνιση ή με κάποια πληροφορία που θα πάρετε για αυτόν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί θα δείτε ότι όλα μπορούν στην πορεία να φτιάξουν, αρκεί να επικρατήσει και ένα κομμάτι που θα σας κρατήσει μακριά από άρρωστα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρχίζετε κάπως και απελευθερώνεστε γιατί δεν σας νοιάζει πλέον και πάρα πολύ αν τελικά σας παρεξηγούν ή όχι οι γύρω σας. Προτιμάτε να είσαστε ο εαυτός σας χωρίς να διστάζετε να πείτε την γνώμη σας και χωρίς να φοβηθείτε ότι τελικά ο άλλος θα θυμώσει. Η επαφή με τον Ιχθύ δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη και αν έχετε σκοπιμότητα να είστε μαζί, μην το καθυστερείτε. Ο Σκορπιός που μπορεί να είναι ένα μεγαλύτερο πρόσωπο σας διδάσκει με τον τρόπο του πώς να είστε σταθεροί και πιστοί και συγχρόνως να κρατήσετε την προσωπικότητά σας χωρίς να επηρεάζεστε από τρίτους και από καταστάσεις που είναι ρευστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σας είναι γενικά δύσκολο να κρατήσετε φιλικές σχέσεις όταν έχει τελειώσει κάτι. Το μάθημά σας είναι να μάθετε να γίνετε πιο ανοικτοί και ελεύθεροι και σίγουρα αυτό μπορεί να σας το δείξει η Υδροχόος. Μερικές φορές γκρινιάζετε παραπάνω γιατί είστε ανασφαλείς και ψάχνετε συνήθως να βρείτε την ασφάλεια μέσα από την τέλεια σχέση. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν το βρίσκει κανένας γιατί η ασφάλεια είναι εσωτερική υπόθεση και όχι εξωτερική. Ο Κριός σας ωθεί να κάνετε τρέλες και ίσως μπορεί να σας ξεσηκώσει να αφήσετε ένα άλλο πρόσωπο για αυτόν.

ΛΕΩΝ
Η σπουδαιότητα της σχέσης σας θα σας δώσει την εμπιστοσύνη να προχωρήσετε σε κάτι πολύ δραστικό και ίσως πολύ εκκεντρικό γιατί οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε μια στροφή που δεν την περιμένετε. Δηλαδή μπορεί να πάρετε μια ξαφνική απόφαση για γάμο ή για συμβίωση. Το ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να βοηθήσει στο να ξεκουραστείτε και να πάρετε τις σωστές αποστάσεις και τότε θα καταλάβετε αν πρέπει να γυρίσετε πίσω σε έναν Αιγόκερω ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σκοπιμότητα μερικές φορές της σχέσης σας –δηλαδή το να φτάσετε κάπου που θα είναι και για τους δυο σας καλό– ίσως να σας σταματάει από τις διάφορες εντάσεις. Το να παρασύρεστε από τον Κριό δεν σημαίνει ότι κατά βάθος δεν το θέλετε και εσείς. Και το μυστικό του είναι ότι κάπου με τον τρόπο του σας απελευθερώνει και σας βγάζει από τα μεγάλα αδιέξοδα. Όσοι σχετίζεστε με Ιχθύ θα είστε αρκετά χαλαροί για αυτό καλό είναι να έχετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας δεκατέσσερα, επειδή μπορεί να παρασυρθείτε ο ένας από τον άλλον σε διάφορες ψευδαισθήσεις που δεν είναι και τόσο καλές και για τους δυο.

ΖΥΓΟΣ
Το να είστε όσο μπορείτε ο εαυτός σας ίσως είναι η καλύτερη λύση σε όλα τα θέματά σας. Και κυρίως αν έχετε γεννηθεί προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δεύτερου θα δείτε ότι θα κάνετε τομές οι οποίες θα είναι τόσο σημαντικές που θα σας καθορίσουν από εδώ και πέρα. Ο Κριός θα είναι στο επίκεντρο σας και ο λόγος είναι ότι θα βρεθείτε αντιμέτωποι μαζί του σε μια εφ όλης της ύλης κατάσταση που θα ξεκαθαρίζονται τα πάντα. Ο Ιχθύς πιθανόν να σας αποπροσανατολίζει τελείως, για αυτό αν δεν είσαστε σίγουροι καλύτερα να μην προχωρήσετε μαζί του γιατί ούτε και αυτός ξέρει τι θέλει από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε μια αναστάτωση εσωτερική και πιθανόν να νιώθετε πολύ διαφορετικά από άλλες φορές αλλά χωρίς να ξέρετε τον λόγο, ούτε με πιο τρόπο θα εκτονώσετε αυτή την ανησυχία. Η ξαφνικά σχέση που μπορεί να γίνει με Κριό ίσως σας αναστατώσει γιατί μπορεί να μην την είχατε βάλει στα άμεσα σχέδια σας. Αν κιόλας το άτομο είναι μικρότερο σίγουρα θα σας αναγκάσει να σπάσετε κάποιους κώδικες δικούς σας με στόχο να κάνετε την σωστή προσέγγιση αφού σας αρέσει τόσο πολύ. Εσείς που είσαστε μέσα σε σχέση, καλό είναι να εκτιμήσετε περισσότερο το σύντροφό σας, εκτιμώντας μόνο τα καλά και υποβαθμίζοντας τα δύσκολα. Γιατί με αυτόν τον τρόπο ενισχύετε τις δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νιώθετε γενικά περισσότερο απελευθερωμένοι και ίσως να έρθετε περισσότερο κοντά στα πιστεύω και στις αξίες σας. Όμως επειδή μπορεί να το παρατραβήξετε σε ατομικές εξόδους ή ακόμα και σε πολύ προσωπικές πρωτοβουλίες καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε μόνο στην προσωπική σας ανάπτυξη χωρίς απαραίτητα να την πληρώσει ο/η σύντροφος. Γιατί εσείς όταν επαναστατείτε το κάνετε για τα καλά. Μην αφήνετε πάντως πολλά περιθώρια να υπάρχουν μεταξύ σας αφηρημένα πράγματα και έννοιες που δεν έχουν ξεκαθαριστεί, γιατί μπορεί να πέσετε σε παγίδα ψευδαισθήσεων. Δηλαδή άλλα να λέγατε και άλλο να καταλάβαινε το άλλο το άτομο. Κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο, άλλο Τοξότη ή Ιχθύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νιώθετε πολύ ανήσυχοι και μερικοί είστε σίγουροι ότι κάτι θα γίνει αλλά δεν ξέρετε με ποιο τρόπο. Ίσως να φοβόσαστε τις συνειδητοποιήσεις ή τις αλλαγές αλλά το κυριότερο είναι ότι θα χρειαστείτε θάρρος να κάνετε κάποιες κινήσεις που δεν αφορούν μόνο την σχέση σας αλλά όλη τη ζωή σας στην οποία θα κάνετε κάποιες αλλαγές. Όμως χρειάζεται να δουλέψει και ένα κομμάτι από την εσωτερική σας διαίσθηση για να ξέρετε αν τελικά αυτά που θέλετε να κάνετε σας αντιπροσωπεύουν ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον θα έχετε το θάρρος να τα αντιμετωπίσετε. Η επαφή με Λιοντάρι κάπου δεν είναι και τόσο εύκολη γιατί άλλα μπορεί να θέλει και άλλα εσείς να μπορείτε να προσφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η βασική σας πεποίθηση έχει κάπως διαφοροποιηθεί και μαζί με αυτήν κάνετε και εσείς μια στροφή πολλών μοιρών με στόχο να ξαναβρείτε τον εαυτό σας όπως παλιά. Μπορεί να κρατάτε μέσα σας ένα απωθημένο μιας σχέσης που πιθανόν δεν είχε το αίσιο τέλος που περιμένατε. Αλλά τελικά θα δείτε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν αρκεί να είσαστε τοποθετημένοι σωστά. Η ευθύνη απέναντι σε έναν Καρκίνο μπορεί να σας βαραίνει. Ο λόγος είναι ότι κατά την γνώμη του δεν μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά τον ψυχισμό του οπότε μπορεί να σας πετάει και κάποιο μπαλάκι ότι φταίτε για την έλλειψη επικοινωνίας.

ΙΧΘΥΕΣ
Όταν έρχεστε σε επαφή με ένα πρόσωπο που σας αναστατώνει μερικές φορές δεν μπορείτε να το διαπραγματευτείτε γιατί νιώθετε τα συναισθήματά του σας ελέγχουν. Το καλό είναι όμως ότι οι ελεύθεροι θα έχετε διάθεση να ξεμπερδέψετε ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες σας δημιουργώντας πρώτα μέσα στο μυαλό σας το άτομο που θεωρείτε ότι σας αντιπροσωπεύει, για να μπορέσετε μετά να το μαγνητίσετε. Γιατί συνήθως είστε μπερδεμένοι και δεν μπορείτε ούτε μέσα σας να είστε ξεκάθαροι. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε ένα πρότυπο αρκετά διαφορετικό από την αλήθεια που επικρατεί. Η επαφή με Λιοντάρι μπορεί να έχει και ένα κομμάτι υπηρεσίας και προσφοράς από την πλευρά σας.

---
Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News