Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ανεβάζει τον πήχη ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών - Έντονη δραστηριότητα στο Δικέφαλο

Οι στόχοι είναι υψηλοί

Ανεβάζει τον πήχη της Α1 στην ΕΠΣ Πέλλας ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, στον οποίο το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη κινητικότητα.

Με ανανεωμένο ρόστερ ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Α1 αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, έχοντας στον πάγκο του το Νίκο Τσιρογιάννη.

Κατόπιν ενεργειών της Διοίκησης του Λάκη Βασιλειάδη, παραμένουν στο Δικέφαλο οι Κώνσταντίνου, Γκουγκουδης, Γρηγοριάδης, Μαραντίδης, Καλαϊτζής, Καβρουλάκης, Χορτομάνης, Σιδωρης, Αλγιοβανόγλου, Τίτος, Σιδέρης, Γκογκολούδης, ενώ αποκτήθηκαν ο Σωκράτης Δημοσθένους μέσος που πέρσι αγωνιζόταν στο Φίλιππο Μέσης Ημαθίας, ο Αντώνης Τζιβελέκης από Αλεξάνδρεια και ο Γιάννης Αναστασιάδης επιθετικός από τη Δόξα Μανδάλου.

Στα σκαριά βρίσκονται τέσσερις ακόμα μεταγραφές πρωτοκλασάτων παικτών από ομάδες που πρωταγωνίστησαν στο περσινό πρωτάθλημα, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν τερματοφύλακα, έναν αμυντικό, ένα μέσο και ένα δεξί μεσοεπιθετικό.

Η προσπάθεια του Προέδρου Λάκη Βασιλειάδη και της υπόλοιπης Διοίκησης δεν σταματά εδώ, καθώς οι στόχοι είναι υψηλοί.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News