Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ήπιε 7 λίτρα μπύρα μέσα σε 20 λεπτά και...

Άρχισε να κάνει εμετό, λιποθύμησε και εξέπνευσε ενώ διακομιζόταν στο νοσοκομείο

Ένας 46χρονος Ισπανός ο οποίος λάμβανε μέρος σε έναν διαγωνισμό κατανάλωσης μπύρας πέθανε αφού κατανάλωσε επτά λίτρα του ποτού αυτού, όπως ανέφεραν ισπανικά μέσα ενημέρωσης σήμερα.

Οι κανόνες του διαγωνισμού, που γινόταν στην Χέα ι Τρούγιολς στη νότια επαρχία Μούρθια την Πέμπτη, όριζαν ότι οι συμμετέχοντες έπρεπε να πιουν όση περισσότερη μπίρα μπορούσαν μέσα σε 20 λεπτά.

Ο Χοακίν Χ. Α., φύλακας σε νοσοκομείο, κέρδισε τον διαγωνισμό καταναλώνοντας επτά λίτρα μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα.

Όμως κατόπιν άρχισε να κάνει εμετό, λιποθύμησε και εξέπνευσε ενώ διακομιζόταν στο νοσοκομείο.

Το πανηγύρι στο χωριό στο πλαίσιο του οποίου γινόταν ο διαγωνισμός ακυρώθηκε.

Οι δημοτικές αρχές στην πόλη Χέα ι Τρούγιολς κήρυξαν τριήμερο πένθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News