Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τραυματίστηκε ο Βλαστός - Δεν κατάφερε να αποδράσει

Απόπειρα απόδρασης του Βλαστού με ελικόπτερο

Αναβρασμός επικρατεί στις φυλακές Τρικάλων, μετά από την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού με ελικόπτερο.

Οι φύλακες αντελήφθησαν το περιστατικό, έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών και τελικά κατερρίφθη το ελικόπτερο στο παρκινγκ των φυλακών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά την απόπειρα της απόδρασης τραυματίστηκε Παναγιώτης Βλαστός που αυτή την ώρα βρίσκεται στο ιατρείο των φυλακών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο προαύλιο των φυλακών κατά τη διάρκεια του προαυλισμού.

Ο Βλαστός κατάφερε και μπήκε στο ελικόπτερο, το οποίο δέχθηκε πυροβολισμούς είτε από αστυνομικούς είτε από υπαλλήλους των φυλακών.

Μέσα από το ελικόπτερο, απάντησαν με πυροβολισμούς, πιθανόν χρησιμοποιώντα καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Αραβαντινό ο οποίος μίλησε στο enikos.gr, συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων ο πιλότος του ελικοπτέρου και ένας Αλβανός συνεργός του Βλαστού που επίσης επέβαινε στο ελικόπτερο.

Σημειώνεται ότι ο Βλαστός έχει καταδικαστεί μεταξύ άλλων και για την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλής Παναγόπουλου, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε προσπαθήσει να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού το 2011, έχοντας κρατήσει τότε ομήρους και τρεις δεσμοφύλακες.

---
Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News