Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Η επίσκεψη της Ρένας Δούρου στην Αριδαία - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Δείτε φωτογραφίες

Θερμή ήταν η υποδοχή της Ρένας Δούρου στο Δημαρχείο της Αλμωπίας.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενη από κομματικά στελέχη του Νομού Πέλλας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο Αλμωπίας και άλλους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, καθώς επίσης και με εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Ο Δημήτρης Πασόης καλωσόρισε τη Βουλευτή και της ζήτησε να μεταφέρει τα δίκαια αιτήματα των φορέων της Αλμωπίας στην Αθήνα.

Αρχικά τον λόγο πήραν μέλη της συντονιστικής επιτροπής των Αγροτών της Αλμωπίας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και ανακοίνωσαν ότι προχωρούν στη δημιουργία αγροτικού συλλόγου.

Η εισήγηση των αγροτών:



Στη συνέχεια, εκπρόσωποι των υπαλλήλων του ΙΚΑ Αριδαίας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που θα προκύψουν για τους πολίτες, σε περίπτωση κλεισίματος του υποκαταστήματος. Μάλιστα, τόνισαν ότι τα γραφεία εξυπηρέτησης τα οποία θα παραμείνουν δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν το κοινό, απλά θα μεταβιβάζουν αιτήματα.

Η εισήγηση της εκπροσώπου του ΙΚΑ:



Η κα Δούρου τόνισε ότι θα πρέπει ο κόσμος να βγει μπροστά και να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και πως θα πρέπει να υπάρχει ενότητα μεταξύ όλων των πολιτών.

Η εισήγηση της Ρένας Δούρου:



Δείτε φωτογραφίες:

















 

16 σχόλια:

  1. Τι θελει να μας πει ο ποιητης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καποιος κοιμαται μεσα στην αιθουσα οταν μιλαει η Δουρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eimaste dyo eimaste tris........oute 13...kala krasia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ως οικογενειάρχης, ως πατριώτης ελληνας, ως επιστήμονας και ακαδημαϊκός, ως άνθρωπος που θέλω την Ελλάδα ψηλά και πέρα και πανω απο την μιζερια των τελευταιων 5 χρόνων ΤΡΕΜΩ οταν σκεφτομαι οτι τα παιδια μου θα τα αφησω σε μια χωρα που θα την κυβερναν αυτοι που βλεπω στην φωτο...!!ως πολιτης ως σκεπτομενος ανθρωπος και δημοκρατης θεωρω ύψιστη υποχρεωση μου να αγωνιστω οπως μπορω ώστε ΠΟΤΕ να μην αναλαβουν αυτοι οι απιθανοι στις φωτο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατριώτη, επιστήμονα,ακαδημαϊκέ,σκεπτόμενε,δημοκράτη και ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝΑ, πάνω από όλα.
      Οι απίθανοι τύποι της φωτό, όπως λες και με τους οποίους και εγώ μπορεί να διαφωνώ, εκθέτουν δημοσίως τις φάτσες και τις απόψεις τους. Διαφωνεί, συμφωνεί κανείς μαζί τους και πάμε παρακάτω.
      ΜΕΓΙΣΤΕ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, δε συμφωνείς ότι πίσω από την κουρτίνα της ανωνυμίας ο κάθε ένας μπορεί να αυτοαναγορέυεται σε πατριώτη, επιστήμονα,ακαδημαϊκό,σκεπτόμενο,δημοκράτη;
      Δε θα ήταν έντιμο και λογικό καθένας που κρίνει να δίνει και τη δυνατότητα σε άλλους να τον κρίνουν;
      Αν είχες μια αρετή ακόμα(τόλμη) και αν αποκάλυπτες μια ακόμα "αρετή" που έχεις, αλλά δεν την ανέφερες (θρασυδειλία),και αναρτούσες ένα επώνυμο σχόλιο ή μια δική σου φωτογραφία, ίσως κάποιοι άλλοι να σκέφτονταν τα δικά τους παιδιά με ανάλογο τρόπο που εσύ σκέφτεσαι για τα δικά συο.
      Να υποθέσουμε ότι η αίσθηση ευθύνης που καταθέτεις και ότι θα αγωνιστείς κτλ.κτλ,κτλ είναι διαρκής.
      Άρα θα ήσουν στην πρώτη γραμμή των αγώνων ΚΑΙ αυτά τα τελευταία 5 χρόνια της ...μιζέριας!
      Να υποθέσουμε ότι η ανωνυμία σου αποτελεί πράξη σεμνότητας για την τεράστια συνεισφορά σου στους κοινωνικούς αγώνες και όχι απλά ανέξοδη κομπορρημοσύνη ενός ανώνυμου.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΑ;

      Διαγραφή
    3. Με καλύπτει ο 7:29 μ.μ. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.

      Διαγραφή
  5. ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΔΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΜΗ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω μιλησα για οοοολους οσους βλεπω στις φωτο...

      Διαγραφή
    2. Το κακό είναι ότι δε δημοσιεύεις τη δική σου φάτσα για να προφυλάξουμε τα δικά μας παιδιά, επιστήμονα και ακαδημαϊκέ καισκεπτόμενε και δημοκράτη. Και αξεπέραστα μετριόφρονα, θα πρόσθετα εγώ.
      Τι κόσμο έχει κάνει "μάγκα" και θρασύ η ανωνυμία!

      Διαγραφή
    3. Ναι, αλλά δεν βγήκα να επικηρύξω κανέναν.Ούτε να πω στον κόσμο να προσέξει τα παιδιά του από τους αιμοδιψείς τάδε. Ούτε να αυτοανακηρύξω τον εαυτό μου περίπου, θεό.
      Με δυο λόγια, λέω ότι και οι κρίνοντες , κρίνονται.
      Αλλά πώς να κρίνεις κάποιον που λέει τόσα για τον εαυτό του πίσω από μια κουρτίνα;

      Διαγραφή
    4. ..καλα του τα λες 7.29, κ εγω δεν συμφωνω με τους κυριους, αλλα οι υπερβολες εχουν κ ενα οριο, οι κυριοι ειναι πολιτες και εχουν δηκαιωμα να πιστευουν και να παλευουν για οτι θεωρουν σωστο.

      Διαγραφή
    5. tote pws ta leei kala afoy sto telos den symfwneis?monos mou ta lew monos moy ta grafw?


      o kathenas oti tou fanei.

      Διαγραφή
    6. Επειδή δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα-τι να κάνουμε ο καθένας όσο νογάει- να σου εξηγήσω. Ο 7:58 μ.μ. λέει ότι, μπορεί να διαφωνεί με τους κυρίους της φωτογραφίας αλλά θεωρεί πώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει και να παλεύει, ό,τι θεωρεί σωστό.
      Αν διαφωνούμε με κάποιον δε σημαίνει ότι του αφαιρούμε το δικαίωμα να πιστεύει τα δικά του και να τα παλεύει.
      Αυτό το θεμελιώδες δικαίωμα είναι κατακτημένο από τους λαούς του Δυτικού -τουλάχιστον- κόσμου εδώ και αιώνες.
      Welcome too Planet Earth and 21ο century

      Διαγραφή
  6. euthxws yparxeis esy kai mas ta exhgeis..emeis den zoume opws fenete ston 21 aiwna.a8anate kakomhrh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News