Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση του Δασαρχείου Αριδαίας

Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται από το Δασαρχείο Αριδαίας, ότι εκδόθηκε νέα Δασική Αστυνομική Διάταξη (Δ.Α.Δ.) που ρυθμίζει τις μεταφορές δασικών προϊόντων στην περιοχή Αλμωπίας.

Η νέα αυτή απόφαση (Δ.Α.Δ.), είναι επικαιροποιημένη και δίνει λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα μεταφορών δασικών προϊόντων αλλά και προστασίας από λαθροϋλοτομίες.

Η Δ.Α.Δ. έχει αριθμούς...

...23/7822/14-6-2012 και έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο («ΔΙΑΥΓΕΙΑ») με αριθμό ΑΔΑ: Β4Λ0ΟΡ1Υ-ΤΞΓ.

Ο Δασάρχης Αριδαίας
Νικόλαος Μέντης
Δασολόγος με Β΄ βαθμό

4 σχόλια:

  1. eeeeeeeeeeeee ta boyna ta exoyne faei ...xypnate!!!!!olos o kosmos xyla klebei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές οι αποφάσεις αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι Δασικοί Υπάλληλοι για να κάνουν τους ελέγχους. Με υποστελεχωμένες τις Δασικές Υπηρεσίες η λαθροϋλοτομία οργιάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δασικός πλούτος ανήκει σε όλους , πρέπει όλοι να τον προστατέψουμε και όχι μόνο οι δασικοί υπάλληλοι.
    προστατέψτε το ΔΑΣΟΣ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gia ayth thn karekla poy katheste oloi eseis ekei emeis psifhzoyme kai to apolambanete eseis alla kala kanoyn poy klevoyn kai therhzoyn olo to voyno to exoyn kanei paralia kai eseis oxi mono koimaste alla kai ksylo trwte apo toys elwtomoys kai ta amaksia sas ta spane syxarhthria se aytoys poys sas ksylokopoyn..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News