Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ιωάννης Σαμσούρης: "Τα μηνύματα των εκλογών της 17ης Ιούνη"

"Οι «ζυμώσεις» που γίνονται στο χώρο της σιωπηλής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού σύντομα θα φέρουν την πολυπόθητη αλλαγή στο απαρχαιωμένο πολιτικό σύστημα"

Δήλωση Ιωάννη Σαμσούρη:

Μήνυμα πρώτο οι Έλληνες θέλουν να παραμείνουν στην Ευρώπη και στο ευρώ.

Μήνυμα δεύτερο, ο λαϊκισμός δεν «ακουμπά» πλέον την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού!!!

Μήνυμα τρίτο, οι Έλληνες δεν θέλουν αυτοδυναμίες, αλλά σύνθεση και συνεννόηση!!!

Μήνυμα τέταρτο, οι ψήφοι των Ελλήνων...

...δε μετριούνται σαν κουκιά!!!( Ελπίζω να το καταλάβατε κ. Τζήμερε!!!)

Μήνυμα πέμπτο και τελευταίο, οι πολιτικές δυνάμεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη βουλή είναι αποτελέσματα, της ψήφου απελπισίας, της ψήφου λογικής του λιγότερου κακού ή της ψήφου διαμαρτυρίας (βλέπε Χρυσή Αυγή).

Σήμερα οι Έλληνες πολίτες έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ, να εκφραστούν από έναν πολιτικό φορέα ο οποίος θα υποσχεθεί και θα πραγματοποιήσει τα αυτονόητα!!!. Έναν πολιτικό φορέα ο οποίος απαλλαγμένος από τις εξαρτήσεις των διεφθαρμένων δημόσιων συνδικαλιστών, των διεπλεκόμενων ιδιοκτητών των ΜΜΕ ,των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών- εθνικών προμηθευτών και τους στρατούς επίορκων πολιτικών που ανέθρεψαν (από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν) , θα δώσει άμεσα λύσεις για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους, στην υπηρεσία του Έλληνα Πολίτη και όχι στην υπηρεσία του Έλληνα «κοπρίτη»!!!

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου έβαλαν στον πολιτικό χάρτη τους σκεπτόμενους πολίτες, οι εκλογές της 17ης Ιούνη ,τους έκαναν πλειοψηφία!!!

Οι «ζυμώσεις» που γίνονται στο χώρο της σιωπηλής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού σύντομα θα φέρουν την πολυπόθητη αλλαγή στο απαρχαιωμένο πολιτικό σύστημα.

Σαμσούρης Ιωάννης
Σκεπτόμενος Πολίτης
(Πρ. Υπ. Βουλευτής Ν. Πέλλας με Δημιουργία, Ξανά!)

10 σχόλια:

  1. file giannh~ afou den eisai pia ipopsifios....ti milas? an einai etsi o kathe politis na leei thn gnomh tou edo mesa....pos thn exeis dei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κάθε πολίτης μπορεί να λέει ελεύθερα την γνώμη του και την άποψη του στις δημοκρατίες τουλάχιστον.
      Μήπως εσείς με αυτό σας το σχόλιο ζήτε σε άλλο πολίτευμα; ή επιθυμείτε άλλο πολίτευμα;
      Αποψη ή γνώμη έχει μόνο όποιος πολιτεύεται;;
      Αν είναι δυνατόν!

      Διαγραφή
  2. ma bazei thn foto tou les kai einai prothipourgos!! eleos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από που συνάγετε το συμπέρασμα κ. Σαμσούρη, ότι οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής είναι αποτέλεσμα οργής;
    Βρήκατε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και τους ρωτήσατε; Γιατί δεν μπορεί δηλαδή να είναι προϊόν συνειδητής επιλογής, όπως όλα δείχνουν πως είναι μετά και την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση που η Χρυσή Αυγή, συγκράτησε τα ποσοστά που είχε από την πρώτη;
    Οι πολιτικοί δεν εννοείτε να καταλάβετε ότι δεν νομιμοποιείστε αλλά και δεν δικαιούστε να μιλάτε εξ ονόματος του λαού, ωσάν να γνωρίζετε και μπορείτε και να αποκωδικοποιείτε τα μυαλά εκατομμυρίων Ελλήνων.
    Μόνο όσοι ψήφισαν εσάς ήταν νοήμονες πολίτες, οι άλλοι που δεν σας ψήφισαν είναι ασυνείδητοι ή παρασύρθηκαν από την οργή τους.

    Θα σας συνιστούσα κ. Σαμσούρη, να μιλάτε μονάχα για τον εαυτό σας και να εξηγήσετε τη δική σας ψήφο και τη δική σας στάση απέναντι στο κόμμα σας, που γεννάει ήδη πολλά ερωτηματικά, ειδικά μετά τη στάση αναμονής που τηρήσατε εν΄όψει της κατάρτισης της λίστας του κόμματός σας, στο οποίο δεν είχατε ευνοϊκή θέση, έναντι του υποψηφίου της ΔΡΑΣΗΣ από τα Γιαννιτσά.

    Αν καβαλήσει κανείς το καλάμι δύσκολα το ξεκαβαλικεύει κ. Σαμσούρη, γι' αυτό προσοχή στα καλάμια που βρίσκονται τριγύρω, τώρα που είναι ακόμα νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να πιστεύω ότι μου επιτρέπετε να έχω ακόμη ελεύθερη σκέψη και άποψη!!! Το αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη αυτή είναι αναφέρετο δικαίωμα σας. Το να λασπολογείτε όμως είναι δείκτης του πολιτικού σας πολιτισμού.Η παραίτηση μου από την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου του Νομού έγινε την επαύριο της απόφασις για συνεργασία με την Δράση-Φ.Σ.Για το ότι ενεργοποιήθηκε τη συγκεκριμένη ημερομηνία εξηγείται επαρκώς στην επιστολή παραίτησις μου,που προφανώς δε διαβάσατε. Και επειδή υπάρχουν ντοκουμέντα (ανταλλαγή email)το να ψεύδεστε έτσι ασυστόλως παραπέμπει στις ταχτικές του ρίχνω λάσπη στον ανεμιστήρα.
      ΥΓ. Γιατί δεν τα λέτε αυτά ενυπόγραφα!!!!

      Διαγραφή
    2. Κύριε Σαμσούρη,
      Συμφωνώ απόλυτα με την ανάλυση σας. Μακάρι να γίνουν οι αναγκαίες ζυμώσεις στο ορφανό κέντρο του πολιτικού χάρτη και να γεννηθεί σύντομα κάτι που να μας δώσει ελπίδα.

      Διαγραφή
    3. Η δήλωση του κ. Σαμσούρη είναι απολύτως ορθή, είτε αρέσει είτε όχι σε όποιον "ανώνυμο" σχολιαστή.
      Επίσης, επιβεβαιώνω ότι παραιτήθηκε εγκαίρως, ίσως μάλιστα ήταν ο πρώτοςε που ακολούθησε τη δική μου αποχώρηση, η οποία ανακοινώθηκε μόλις 3 ώρες μετά τη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής της Δη.Ξα., κατά την οποία με τρόπο εκβιαστικό ο Τζήμερος απέσπασε οριακή έγκριση της -προκατασκευασμένης- συμφωνίας του με τη ΔΡΑΣΗ.
      Γιάννη, χάρηκα που σε γνώρισα. Συνέχισε την πορεία σου αδιαφορώντας για τις απόψεις των "ανωνύμων"... είναι πολύ λιγότεροι από όσους επικροτούν τις επιλογές σου.

      Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης,
      Μέλος Π.Σ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

      Διαγραφή
  4. Ο Κος Σαμσουρης μιλα επωνημα, αρα πιστευω οτι το ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΙΟΥΖ δεν θαλεγε οχι σε οποιον θελει επωνημα να πει τη γνωμη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Σαμσούρη, η ανωνυμία του γράφοντος δεν είναι λόγος για να αποφύγετε την ουσία της παρατήρησής μου.

    1) Από που αντλείτε την βεβαιότητα ότι ο λαϊκισμός δεν ακουμπά πλέον τους πολίτες; Ο ΣΥΡΙΖΑ επταπλασίασε τα ποσοστά του μέσα σε δύο χρόνια, μόνο και μόνο επειδή : α) υποσχέθηκε πως θα καταργήσει μονομερώς το μνημόνιο, μια διεθνή δηλαδή σύμβαση που υπογράφηκε από τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το 80% του οποίου περιέγραφε τις διαρθρωτικές αλλαγές που έπρεπε να έχουν γίνει στη χώρα εδώ και 20 χρόνια και που τα αριστερά κόμματα και τα συνδικάτα δεν επέτρεψαν να γίνουν, οργανώνοντας εκατοντάδες πορείες, απεργίες και καταλλήψεις, β) υποσχέθηκε στους δημόσιους υπάλληλους ότι όχι μόνο δεν θα απολύσει κανέναν από τους χιλιάδες προσληφθέντες με κομματικά κριτήρια, αλλά πως θα προσλάβει και άλλους 100.000.
    2) Από που αντλείτε το δικαίωμα να μιλάτε για λογαριασμό των πολιτών, αφορίζοντας τις κατά δύο συνεχόμενες εκλογές, ψήφους τους προς τη Χρυσή Αυγή;
    Γιατί οι ψήφοι προς το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προϊόν διαμαρτυρίας και προς τη Χρυσή Αυγή είναι;
    Κρατάτε στα χέρια σας κάποιο διαμαρτυρόμετρο και κάνετε μετρήσεις;
    Η σεμνότητα σε έναν δημόσιο λόγο απαιτεί κ. Σαμσούρη, να μιλάτε και να εξηγείτε μόνο τη δική σας στάση και ψήφο και σε καμία περίπτωση να μιλάτε και να προσβάλετε τη ψήφο 450.000 συμπολιτών σας, υπονοώντας πως είναι προϊόν παρόρμησης και όχι της συνειδητής τους επιθυμίας.

    Όσον αφορά για τη στάση σας προς το κόμμα το οποίο σας τίμησε στις προηγούμενες εκλογές, η εντύπωσή μου είναι, πως, αγωνιούσατε πολύ πρόωρα να γίνετε βουλευτής και γι’ αυτό στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση μιλούσατε για τον Τζήμερο και έσταζε το στόμα σας μέλι, και στη συνέχεια ο Τζήμερος έγινε ένας στυγνός μονάρχης που αποφάσιζε με τον σωφέρ του για λογαριασμό όλων σας.
    Ή πολύ αφελής ήσασταν την πρώτη φορά ή πολύ αγνώμων τη δεύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γιάννη δεν θα μιλήσω για τα υπόλοιπα γιατί συνεχίζεις να γράφεις ανώνυμα (όταν αποφασίσεις να γράψεις επώνυμα τα συζητάμε),απλώς θα σου επισημάνω ότι φάσκεις και αντιφάσκεις ,αν ήθελα να γίνω τόσο πολύ βουλευτής γιατί δεν έκανα "γαργάρα" την συνεργασία και να κατέβω πρώτος στον νομό??. Γιατί όπως πολύ καλά ξέρεις ήμουν πρώτος στην λίστα!!!
      ΥΓ.Εγώ μπορεί να ξέρω ποιος είσαι αλλά οι υπόλοιποι δε ξέρουν!!! Αν αποφασίσεις να μιλήσεις επώνυμα θα πάρεις και τις κατάλληλες απαντήσεις!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News