Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η λίστα με τους 300 που εκλέγονται

Δείτε ποιοι εκλέγονται

Εκτός Bουλής έμεινε την τελευταία στιγμή η Φώφη Γεννηματά, δεύτερη βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ πίσω από τον Πύρρο Δήμα, δίνοντας τη θέση της στον πρώτο βουλευτή επικρατείας του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη.

Έτσι, στη νέα βουλή, από τα ψηφοδέλτια επικρατείας των κομμάτων από τη ΝΔ εκλέγονται...

...η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Γιάννης Μιχελάκης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος, η Θεανώ Φωτίου και ο Δημήτρης Τσουκαλάς, από το ΠΑΣΟΚ ο Πύρρος Δήμας, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Τέρενς Κουϊκ, από τη Χρυσή Αυγή ο Χρήστος Παππάς, από τη ΔΗΜΑΡ ο Σπύρος Λυκούδης και από το ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης.

Δείτε ποιοι εκλέγονται βουλευτές με ενσωματωμένο σχεδόν το 100% των ψήφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News