Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Σημαντική άνοδος της ΝΔ στην Π.Ε. Πέλλας - Εκλέγει 3 Βουλευτές

Δείτε τα συγκριτικά ποσοστά της ΝΔ στην Π.Ε. Πέλλας σε σχέση με τα αποτελέσματα της 6ης Μαΐου

Μία έδρα παραπάνω από τις εκλογές τις 6ης Μαΐου έλαβε η ΝΔ στην Π.Ε. Πέλλας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να δικαιολογηθεί από τη σημαντική άνοδο των ποσοστών του κόμματος όσον αφορά στον Νομό μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι το 75% της χθεσινής καταμέτρησης η ΝΔ έπαιρνε και τις 4 έδρες, βάζοντας στη Βουλή και τον Άλκη Νουσηκύρου. Ωστόσο, στην τελική καταμέτρηση την έδρα πήρε το ΠΑΣΟΚ και η Θεοδώρα Τζάκρη.

Δείτε τα συγκριτικά ποσοστά της ΝΔ στην Π.Ε. Πέλλας σε σχέση με τα αποτελέσματα της 6ης Μαΐου:


14 σχόλια:

  1. Κομματοσκυλα μου!!!!! Να σας δω τον Ιούλη τι θα μου κάνετε!!!!! Του Έλληνα του αξίζει ότι και να πάθει, ότι και να ακολουθήσει. Σε 10 χρόνια που θα έχει πεθάνει η γεροντογενια του δικομματισμού ίσως δούμε μια άσπρη μέρα... Αν υπάρχει ακόμα έλληνας στην ελλαδα ή αν αυτή η χώρα συνεχίσει να λέγεται ελλαδα. Προς το παρόν ας μεταναστευσουνε εμείς οι άξιοι των ελλήνων και ας αφήσουμε πια αυτή την αξιολυπητη πλέον χώρα σε αυτούς που την έχουν ήδη διαλύσει. Μπραβο σας ελληναρες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΖΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ 2 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΕΡΟ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε 10 χρόνια, φίλε μου θα έχεις γεράσει και συ, οπότε θα ψηφίζεις ανάλογα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο συριζα ειναι το ποιο οπισθοδρομικο κομα στην ελλαδα ακομη μιλαει για εαμ επον ειναι δυνατον νεος να ψηφηζει τους θαυμαστες του εβερ χοτζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΩ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΡΑΧΜΗ, ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΙΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ...
    ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΧΑΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ....
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΝΕΙΡΟ, ΟΛΟΙ ΕΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ.
      ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΖΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ .
      ΑΝ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
      ΤΕΛΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΙΓΥΡΙΖΑΝ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΓΑ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Αποτυχημενε 2.51 καλα ειναι να φυγεις μεταναστης, φανταζομε πως εισαι αχριαστος για τη χωρα.

      Διαγραφή
  8. Mπραβο στον ΖΙΑΚΑ και μην τον ξεχασετε στα χαρακωματα !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News