Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Θεοδώρα Τζάκρη: «Η επανεκλογή μου αποτελέι την ύψιστη τιμή στο πρόσωπό μου»

"Συνεχίζουμε ακούραστα, συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε προοδευτικά"

Δήλωση της Βουλευτή Ν. Πέλλας Θεοδώρας Τζάκρη για την επανεκλογή της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο:

«Οι εκλογές της 6ης Μαΐου και το ξεκάθαρο μήνυμα του Ελληνικού λαού αποτελούν για το ΠΑΣΟΚ την αφορμή και την ευκαιρία συνάμα να επανεξετάσει τις βασικές του ιδεολογικές αρχές και τις κοινωνικές του συμμαχίες.

Το άμεσο μέλλον μας ως κίνημα περνάει από την επαναδιατύπωση της ιδεολογικής μας ταυτότητας και την έμπρακτη συμπαράστασή μας στην έξοδο της χώρας από την κρίση.

Συνάμα, το ΠΑΣΟΚ οφείλει να διεκδικήσει...

...έναν νέο ρόλο για την Ελλάδα στην Ευρώπη, αλλά και μία νέα Ευρώπη, προοδευτική και πιστή στις βασικές της θεμελιώδεις αρχές, όπως την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των πολλών.

Για εμένα προσωπικά, η επανεκλογή μου αποτελέι την ύψιστη τιμή στο πρόσωπό μου, που με εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη φορά ως εκπρόσωπό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμή και ευθύνη που αποδέχομαι στο ακέραιο και τους υπόσχομαι πως θα σταθώ, όπως πάντα, ακούραστος σύμμαχος και συμπαραστάτης τους σε όλα τους τα προβλήματα, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο.

Συνεχίζουμε ακούραστα, συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε προοδευτικά».
 

7 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ , ΑΟΥΡΑΣΤΑ , ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ... ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΕΙΣ ΛΑΜΠΑΔΑ , ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ... ΝΙΚΟ , ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΑΥΤΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ , ΕΣΥ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΡΔΙΑ ! ΤΗΝ ΘΟΔΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ , ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ...ΜΟΝΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ . ΑΧΑΡΙΣΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο μα ποσο αγνώμων θα πρεπει να ειναι καποιος για να πει οτι ο Πασοης δεν στηριξε τον Παρουτ. αν ο κοσμος δεν τον θελει και δεν τον ψηφισε, ο Πασοης σου φταιει ρε φιλε;;;; Αυτο απο μονο του δειχνει το ποιον και του παρουτ. και του περιγυρου του. ο πασοης και το πασοκ εχασε απο εσενα, δεν εχασες εσυ απο τον πασοη

      Διαγραφή
  2. Για όσους δεν άρεσε η επανεκλογή της Κυρίας Τζάκρη να ποιούν ένα
    ποτήρι ξύδι να ξεθυμάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ, ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΟΥ ΤΟΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ...ΑΛΛΑ..ΑΛΛΑ..ΟΠΩΣ ΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ Η ΣΚΟΝΗ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ..ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ..ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ Η ΣΚΟΝΗ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ..ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ..ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μη ξεχνατε οτι μεγαλο ποσοστο δεν πηγε καν να ψηφισει..μπορει να εκλεχτεικε ομως πηρε πολυ λιγους ψηφους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News