Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Καρατζοβίτικο Καρναβάλι κόντρα στην κρίση...

Τη Δευτέρα η πρώτη συνάντηση

Ξεκινούν εντός των επόμενων ημερών οι προετοιμασίες για το 6ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι 2012.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα στις 19:00 ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπαγκή και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Αθηνά Δούκα θα συναντηθούν με φορείς της πόλης για την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις συνθήκες πραγματοποίησης της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία της Δημοτικής Αρχής είναι να πραγματοποιηθεί μία άρτια διοργάνωση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Θυμίζουμε ότι το 2011 σημαντική ήταν η συμβολή της τοπικής αγοράς η οποία κάλυψε τα έξοδα που έφταναν περίπου τις 8.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις περσινές χορηγίες υπάρχει απόθεμα περίπου 1.500 ευρώ για τη φετική διοργάνωση του καρναβαλιού.

Το θέμα είναι ποιος επιχειρηματίας θα είναι διατεθειμένος να... επενδύσει τα λεφτά του για χάρη του Δήμου τη στιγμή που τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί η ακριβής ημερομηνία καθώς επίσης και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν την περίοδο των Αποκριών.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας:
 

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στον τόπο μας το ''Καρατζοβίτικο Καρναβάλι'', με σκοπό να προσφέρει ατελείωτο κέφι, εκπλήξεις, διασκέδαση και ψυχαγωγία στους Δημότες της Αλμωπίας, αλλά και σε όσους πολίτες επιλέξουν την πόλη της Αριδαίας για τις γιορτινές εκείνες ημέρες.

Το ''Καρατζοβίτικο Καρναβάλι'' στηρίζει την επιτυχία του στην ομαδική δουλειά και προσφορά των συμπολιτών μας, και για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης Δημήτρης, η Αντιδήμαρχος κα Μπαγκή Αικατερίνη και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α κα Δούκα Αθηνά, προσκαλούν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλμωπίας, τους καταστηματάρχες, τους Πολιτιστικούς και Μορφωτικούς Συλλόγους του Δήμου μας, να προσέλθουν τη Δευτέρα 16-01-2012 και ώρα 19:00 μ.μ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αριδαίας για να συζητήσουν και να εκφέρουν τις απόψεις και τα σχέδιά τους για την οργάνωση της εκδήλωσης, έτσι ώστε και το φετινό Καρναβάλι να ανοίξει τα πανιά του για ένα πολύχρωμο και επιτυχημένο ταξίδι στον όμορφο τόπο μας.

5 σχόλια:

  1. as to plirwsoun autoi pou to diorganonoun. emeis den xarizomaste pia se kanena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. molon lave. dekara tsakisti dn pairnoun apo emas. oti theloun na kanoun. etsi ki allios emas den mas rwtise kaneis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τα δώσει η Μπαγκή από το μισθό της!!!!! Όταν έκλεινε τα μαγαζιά της Αριδαίας καλά ήταν!!!! Τώρα θα πάρει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καρναβάλι σας πειραξε εσας τώτα δε ντρέπεστε να βγαζετε τα πολιτικα σας αποθημένα πάνω στη κοπέλα ειστε άξιοι της μοίρα σας.....τι να πω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News