Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η ξενομανία του Δήμου Αλμωπίας και η απάντηση των Δικηγόρων της Αριδαίας

"Προς τον κ. Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτριο Πασόη"

Επιστολή διαμαρτυρίας με βασικό αποδέκτη τον Δήμαρχο Αλμωπίας απέστειλαν οι Δικηγόροι της Αλμωπίας.

Αφορμή στάθηκε η πρωτοφανής στάση του Δήμου να επιλέγει και να προτιμά συνεργάτες με έδρα εκτός Αλμωπίας. Δυστυχώς αυτός δεν αφορά μόνο τους Δικηγόρους, αλλά και πολλούς άλλους κλάδους, μιας και ο Δήμος μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες πρακτικές.

Διαβάστε την επιστολή των Δικηγόρων της Αλμωπίας:

"Προς τον κ. Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτριο Πασόη

Οι κάτωθι υπογράφοντες είμαστε Δικηγόροι, διατηρούμε δικηγορικά γραφεία στην Αριδαία, στην οποία είμαστε και μόνιμοι κάτοικοι.

Προ ημερών πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο ότι ο Δήμος ανέθεσε δικηγορικές υποθέσεις σε Δικηγόρο της Έδεσσας. Δηλώνουμε ότι δεν στρεφόμαστε κατά του Εδεσσαίου συναδέλφου, τον οποίο εκτιμούμε και υποληπτόμαστε.

Θεωρούμε όμως απαράδεκτο, ενώ είμαστε 21 Δικηγόροι στην Αλμωπία, ο Δήμος μας να απαξιώνει την επαγγελματική μας κατάρτιση και τις ικανότητές μας, αναθέτοντας υποθέσεις σε Δικηγόρους με έδρα εκτός Αλμωπίας.

Φυσικά είναι δικαίωμα του κάθε Δημάρχου να επιλέγει τους συνεργάτες του, αναλαμβάνοντας και τις συνέπειες των επιλογών του, πλην όμως είναι απαράδεκτο να μην προτιμούνται συνάδελφοι της Αλμωπίας, οι οποίοι μπορούν με επάρκεια να ανταποκριθούν στις υποθέσεις του Δήμου.

Τέτοιες ενέργειες προκαλούν αλγεινή εντύπωση, μας δημιουργούν αισθήματα απογοήτευσης, λύπης και δικαιολογημένης αγανάκτησης, πέραν του γεγονότος ότι μειώνουν και το επιστημονικό μας κύρος. 
Οι Δικηγόροι
Αμύντας Πέτρος
Γρηγοριάδου Ελισάβετ
Εμμανουηλίδης Εμμανουήλ
Κοντάκος Νικόλαος
Μέλκου Αλεξάνδρα
Μιχαηλίδης Νικόλαος
Μιχαηλίδου Σωτηρία
Ούρδα Ευθαλία
Παπατάσος Θωμάς
Προβατάκη Χριστίνα
Ρόλης Αναστάσιος
Σταμπουλή Χρυσή
Τερζίδου Παρθένα
Τουφεγγοπούλου Αικατερίνη
Χρυσίδου Ελπίδα
 

8 σχόλια:

  1. esy re mixailidi giati to ypografeis???den sou anethese ypotheseis stin arxi o pasois kia esy adiaforouses kai de pigaines sta dikastiria???mporeis na peis tous logous????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΤΙΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.ΠΑΣΟΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ.Ο ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΔΕΣΣΑΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΙΔΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΕΣΕΩΝ, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ( Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ! ! ! ! ) ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΥΠΑΜΟΣΤΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ .ΜΗΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΙΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον 5.06: Εσύ ρε φίλε που ξέρεις τι έγινε στο δικαστήριο;; και παρεβρέθηκε και χάρη στην υπερασπιστική γραμμή που τήρησε ο δικηγόρος του δικαιώθηκε ο εργολάβος! Αν δε ξέρεις το θέμα να σωπάσεις καλύτερα!!!
    Ο κάθε ενενημέρωτος λέει ότι του κατέβει εδώ μέσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poly kala sas ekane o pasois mprabo.......etsi pasoi mazi soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον πασοη αποκαλουν δημαρχο;;; ας γελασω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8.56 gelate oso uelete etsi dhmarxe sthn edessa mprabo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΟΙ-ΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ-ΕΣ (6,37, 8,56 10,59, 10,33 ) ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΑ Μ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝ. ΟΧΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΝ ΠΡΟΣΔΟΚΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΟΥ (Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ) ΚΡΙΤΙΚΑΡΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΑΝΑΠΑΥΑΣΕ Σ΄ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News