Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Βροντερό "ΝΑΙ" από τους Βουλευτές ΠΑΣΟΚ του Ν. Πέλλας

Και οι τρεις Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ν. Πέλλας είπαν το "μεγάλο" ΝΑΙ στην σημερινή ονομαστική ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο.

Έτσι οι Βουλευτές μας κ. Τζάκρη, κ. Θεοδωρίδης και κ. Γιουματζίδης συμφώνησαν με τα καινούργια μέτρα του μεσοπρόθεσμου. Ο κ. Γιουματζίδης πριν πει το "ναι" ανέφερε ότι ασπάζεται τα λεγόμενα που είχε προαναφέρει ο κ. Αθανασιάδης. Δηλαδή ότι αν και διαφωνεί με αυτά τα μέτρα, αντιλαμβάνεται το κρίσιμο της ψηφοφορίας.
Ο κ. Καρασμάνης της Ν.Δ. ψήφισε "όχι".

Δεχόμαστε καθημερινά δελτία τύπου, δηλώσεις από όλους τους παραπάνω Βουλευτές.
Κύριοι και κυρία Βουλευτές
ωραία είναι τα δελτία τύπου και οι δηλώσεις σας άλλα τόσο καιρό δεν ακούσαμε το παραμικρό για το μεσοπρόθεσμο.

Για ένα θέμα το οποίο απασχολεί όλους τους Έλληνες καθώς τα μέτρα που θα "περάσουν" ανήκουν στα σκληρότερα των τελευταίων χρόνων, εσείς δεν θεωρήσατε σκόπιμο...

...να δώσετε τις δικές σας εξηγήσεις και τους λόγους που ψηφήσατε ή καταψηφίσατε το μεσοπρόθεσμο. Τελικά μάθαμε τις απόψεις μέσω της τηλεόρασης.

Είναι υποχρέωση σας να εξηγείτε στους κατοίκους της Πέλλας και τους ψηφοφόρους σας τις αποφάσεις που παίρνετε, οι οποίες μπορεί να έχουν αντίκτυπο στους πολίτες.

Σας θυμίζουμε ότι θα ξανάρθει ο καιρός που θα ζητήσετε ψήφο...

7 σχόλια:

  1. apo tis pio ousiastikes topothetiseis. sygxarhthria aridaia news. auth einai h alhtheia kai eseis ta mesa eiste ypoxrewmena na thn provalete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τζακρη ολε!!!!
    σας περιμενουμε .....
    καλο αγωνα αδελφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τοπική του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να πάρει θέση για όλους αυτούς;
    Ο Δήμαρχος που εκλέχθηκε με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να πάρει θέση;
    Στηρίζουν τις απόψεις των 155;
    Υ.Γ. ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο χαμηλού επιπέδου πολιτευτές έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με κάποιο τρόπο πρέπει να κατακλίσουμε τα τοπικά γραφεία τους με μηνύματα αποδοκιμασίας …
    Προτάσεις;
    al

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΌΛΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΉΣΟΥΝ.ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΈΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΈΧΤΗΚΑΝ.ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΎΝ ΣΤΙΣΕΠΌΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ.ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΆΣΧΕΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΡΕ ΠΑΊΔΙΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΊ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΨΉΦΙΣΑ ΚΙΌΛΑΣ..............ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΏΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΞΉΓΗΣΗ ΌΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.(ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΣΗΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΝΤΟΡΚΑ ΤΣΑΚΡΗ ΕΛΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΝΟΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News