Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός της Μ. Θύελλας Λυκοστόμου

Επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου που έγινε σε κοσμικό κέντρο του χωριού.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Πέλλας Άλκης Νοσυκύρου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτριος Πασόης, η Αντιδήμαρχος κ. Μπαγκή, η δημοτική σύμβουλος Αθηνά Δούκα, το Δ.Σ του Συλλόγου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Πέλλας έδωσε συγχαρητήρια στο Δ.Σ και κυρίως στο Πρόεδρο Χρήστο Ρίζο για την εκδήλωση, επίσης για την πορεία της ομάδας αφού στο φετινό Πρωτάθλημα έφτασε ένα βήμα πριν από την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Κατά την διάρκεια τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, παραλαμβάνοντας πλακέτες οι κάτωθι:


1. Ο διαιτητής ποδοσφαίρου Γ. Μιχαηλίδης ο οποίος τα τελευταία χρόνια ψηφίζετε ως ο καλύτερος διαιτητής στο Ν. Πέλλας

2. Οι παλιοί παράγοντες του συλλόγου:
α)Γιώργος Σέρρος
β)Πέτρος Μπόϊτσης

3. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του Συλλόγου:
α)Πέτρος Συλλέκτης
β)Γιώργος Τάτος
γ)Πέτρος Καγιογλίδης
δ)Ευστάθιος Λιανός-Λιαητής

4.Ο διευθυντής της Εφημερίδας "Γεγονότα" και του ραδιοφωνικού σταθμού "Ράδιου Αλμωπία" Πέτρος Σαμάνδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News