Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Νέος ιός απειλεί να καταστρέψει όλα τα αρχεία του υπολογιστή μας

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως αν χρησιμοποιείτε αλληλογραφία μέσω internet, όπως Yahoo, Hotmail, AOL κτλ.
Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoft και την Norton.
Στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο Internet.

Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο με παρουσίαση PowerPoint και τίτλο: «Lifeisbeautiful. Pps».Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως!!
Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σας λέγοντας: It is too late now, your life is no longer beautiful, δηλαδή: Τώρα πια είναι αργά, η ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη!
Ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο που σας το έστειλε θ’ αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mail σας και στο κωδικό ασφαλείας σας. Αυτός είναι νέος ιός, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ!!!
Η Microsoft επιβεβαίωσε ήδη τη σοβαρότητα του προβλήματος κι ανάφερε ότι τα προγράμματα antivirus δεν είναι ικανά να τον καταστρέψουν.
Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος αυτοαποκαλείται «life owner».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News