Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Σημαντική συνάντηση στο Δημαρχείο Αλμωπίας με θέμα το κυκλοφοριακό της πόλης της Αρδαίας


Μία πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στο Δημαρχείο Αλμωπίας, μετά από κάλεσμα του Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου, με θέμα το κυκλοφοριακό της πόλης της Αρδαίας.

Παρόν στην συνάντηση ήταν πέρα του Δημάρχου, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος Κωτσόπουλος, ο Διοικητής του Α.Τ. Αλμωπίας κύριος Γάκης και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών της Αριδαίας, οι οποίοι καθημερινά κινούνται στους δρόμους της πόλης και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα κυκλοφοριακά προβλήματα που υπάρχουν.

Ο Δήμαρχος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τους ενημέρωσε πως μέχρι 30/6 θα παραδοθεί στον Δήμο η κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης της Αριδαίας και πως με βάση αυτήν θα πορευτεί ο Δήμος κάνοντας άμεσα τις κινήσεις που χρειάζονται, ενώ ζήτησε και τις απόψεις του κυρίου Γάκη, αλλά και των ιδιοκτητών των σχολών οδηγών, για τις κυκλοφοριακές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Αριδαία.

Όλοι συμφώνησαν πως πρέπει να γίνουν σωστές μονοδρομήσεις δρόμων, αλλά και κυκλικοί κόμβοι στις εισόδους της πόλης, οι οποίοι βέβαια έχουν πολύ μεγάλο κόστος, περίπου 250.000 ευρώ ο καθένας.

Επίσης έγινε αναφορά στο έργο που γίνεται στην ανατολική πλευρά της πόλης, με τον Δήμαρχο να τονίζει για άλλη μια φορά πως τα βαρέα οχήματα δεν θα περνάνε από τον συγκεκριμένο δρόμο, αλλά θα πηγαίνουν περιμετρικά της πόλης.

Η Δημοτική Αρχή με αυτή την συνάντηση δείχνει πως θέλει να βελτιώσει ένα πολύ μεγάλο ζήτημα που ταλαιπωρεί καθημερινά τους πολίτες. Ο Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου κατέγραψε όλες τις απόψεις, τις οποίες μάλιστα θα τις μεταφέρει στους συγκοινωνιολόγους που ετοιμάζουν την κυκλοφοριακή μελέτη, για να έχουν και αυτοί μία εικόνα από τους ανθρώπους που γνωρίζουν από μέσα τα κυκλοφοριακά προβλήματα της Αριδαίας.

8 σχόλια:

  1. Ενας οικονομολογος (Δημαρχος) , ενας αστυνομικος, ενας υδραυλικος (αντιδημαρχος) και 4-5-δασκαλοι οδηγησης, τα ειπαν μεταξυ τους πως θα λυθει το κυκλοφοριακο. Δεν προνοησε η δημοτικη αρχη να φωναξει καποιον στγκοινωνιολογο, καποιον οδοποιο, εστω καποιον πολιτικο μηχανικο , τους θεωρησε περιτους. Τουλαχιστον υπαρχει σχετικη κυκλοφοριακη μελετη που μπορει να ειναι μια καποια λυση.Κατι ειναι και αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην εισοδο της πολης παρκινγκ! !1000 τριποδηλατα!κυκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε αν βάλεις τάξη σ'αυτό το χάος θα σέ ξαναψηφίσω με δύο χέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα μας τα ειπαν κι αλλοι αυτα και κανενας δεν εκανε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡ.... ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσβάλεις το μπουρ.... εκεί υπάρχει τάξη

      Διαγραφή
  6. Δήμαρχε κάντο πράξη μπορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αστυνομευση στην αριδαια χα χα χα μας εκανες να γελασουμε χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News