Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Με Βεροιώτισσα παντρεύεται ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Δείτε την αναγγελία γάμου του


Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την σύντροφό του Ελένη Κολτζή.

Ο γιος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη ετοιμάζεται να παντρευτεί στον Πειραιά όπως γράφει η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα.

Η αναγγελία του γάμου του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Συγκεκριμένα, η αναγγελία γράφει: «Ο Ιωάννης Παπαμιχαήλ γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου Αττικής, γιος του Δημητρίου και της Αλίκης, το γένος Βουγιουκλάκη και η Ελένη Κολτζή, γεννηθείσα εις Βέροια Ημαθίας, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου Αττικής, κόρη του Θωμά και της Άννας το γένος Φερτ, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Πειραιά Αττικής».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News