Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Λάκης Βασιλειάδης: Επισκέψεις και όμορφες συναντήσεις με συμπολίτες μας σε Έδεσσα και Αριδαία (ΦΩΤΟ)


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης είχε την ευκαιρία σήμερα να πραγματοποιήσει μια σειρά από επισκέψεις και συναντήσεις, όπου συνομίλησε με πολίτες, εργαζομένους, επαγγελματίες και ένστολους.

Στο κλίμα των ημερών, πρόσφερε και λαμπάδες ως ένα συμβολικό δώρο σκέψης για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και τους ένστολους που αυτές τις ημέρες επιτελούν αδιάκοπα το καθήκον τους.

Στο πλαίσιο αυτό ο Βουλευτής αντάλλαξε ευχές για ένα όμορφο Πάσχα και συζήτησε με τους πολίτες, τους υπαλλήλους, τους επαγγελματίες και τους ένστολους για ζητήματα που τους προβληματίζουν.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Έδεσσας, την Υπηρεσία ΕΦΚΑ Αριδαίας, το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας, τη Πυροσβστική Υπηρεσία Αριδαίας, ενώ έκανε βόλτα στην Λαϊκή Αγορά και τα καταστήματα της Αριδαίας. Επίσης, επισκέφτηκε και συνομίλησε με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας.

Ο Βουλευτής μετά το πέρας των συναντήσεων δήλωσε:

«Οι γιορτινές μέρες προσφέρονται για πιο ήρεμες και χαλαρές συζητήσεις από όπου πηγάζουν στη συνέχεια νέες ιδέες και προτάσεις για αλλαγές και βελτιώσεις στην καθημερινότητα μας».








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News