Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Ευχές του Λάκη Βασιλειάδη για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης βρέθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα σε διάφορες πόλεις της Πέλλας, συμμετέχοντας στις ακολουθίες του Θείου δράματος ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με πολίτες.

Τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί πραγματοποίησε επισκέψεις και συνομίλησε με πολίτες, εργαζομένους, επαγγελματίες και ένστολους. Ο Βουλευτής αντάλλαξε ευχές και συζήτησε για ζητήματα που τους προβληματίζουν. Στο κλίμα των ημερών, πρόσφερε και λαμπάδες ως ένα συμβολικό δώρο σκέψης για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και τους ένστολους που αυτές τις ημέρες επιτελούν αδιάκοπα το καθήκον τους. Συγκεκριμένα, ο Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Έδεσσας, την Υπηρεσία ΕΦΚΑ Αριδαίας, το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας, τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας, ενώ έκανε βόλτα στην Λαϊκή Αγορά και τα καταστήματα της Αριδαίας. Τέλος, επισκέφτηκε και συνομίλησε με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας. Το ίδιο βράδυ, συμμετείχε στην Ακολουθία των Παθών από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντώνιου Αριδαίας, ενώ την Μεγάλη Παρασκευή το πρωί παρακολούθησε την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τη Μητρόπολη Γιαννιτσών, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Το ίδιο βράδυ, κατά την κορύφωση του Θείου δράματος συμμετείχε στην Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου και την Περιφορά του Επιταφίου από τον Ιερό Ναό Αγίας Σκεπής Έδεσσας. Εκεί είχε την τιμή να σηκώσει και τον Επιτάφιο κατά την περιφορά.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου επισκέφτηκε το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Προστασίας των Παιδιών «Παναγία η Οδηγήτρια», όπου συνομίλησε με τους εθελοντές και εθελόντριες καθώς και με τον υπεύθυνο Πατέρα Ελευθέριο Χαραλαμπίδη, Προϊστάμενο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών (Μητρόπολη). Επίσης, επισκέφτηκε μαζί με τον Αντιδήμαρχο Σκύδρας κ. Γ. Μπόφτση τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Συσσιτίου του Ι.Ν. Αγ. Στεφάνου Σκύδρας που τελεί υπό τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Κορέστη.

Ο Λάκης Βασιλειάδης εύχεται σε όλες και όλους:

«Το Άγιο Φως, σύμβολο της νίκης και της φώτισης, να είναι οδηγός όλων μας στις δυσκολίες της ζωής μας και να θυμόμαστε ότι μετά τα πάθη έρχεται η Ανάσταση. Ας διατηρήσουμε την Πίστη και την Ελπίδα μας ζωντανές αφήνοντας το παράδειγμα του Κυρίου να μας καθοδηγεί και μας διδάσκει. Καλό Πάσχα σε όλους με φώτιση και υγεία!»

2 σχόλια:

  1. Αυτοί που σηκώνουν τα βάρη ενός νομού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣🤣🤣🤣
      Σε καλό σου μου βγήκε ο καφες από τα ρουθούνια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News