Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Οικογενειακή τραγωδία: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της


Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04.05.20204) στη Σάμο, καθώς μία 49χρονη γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 49χρονη στη Σάμο χτύπησε με ένα εργαλείο τον πατέρα της και τον σκότωσε.

Η ίδια φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ήταν αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία.

Η 49χρονη έχει συλληφθεί και βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού όπου και ανακρίνεται.

Την ίδια ώρα στον τόπο που έγινε η φρικτή δολοφονία βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των αστυνομικών προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News