Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Έδεσσα: Πρεμιέρα για τον 31ο Μήνα Μάϊο του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» (ΦΩΤΟ)


Με τις καλύτερες εντυπώσεις εγκαινιάστηκε σήμερα Δευτέρα (6 του Μάη) ο 31ος Εικαστικός Μήνας Μάϊος που διοργανώνει ο Φ.Σ.Ε. "Μέγας Αλέξανδρος", υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας. Δύο εξαιρετικές εικαστικοί η Έφη Λαμπρίδου και η Κατερίνα Μελισσανίδη ξεδίπλωσαν τα έργα τους στο πολυάριθμο κοινό, στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου στην Έδεσσα.

Η Σοφία Λιολιοπούλου από το Ωδείο Δήμου Έδεσσας ταξίδεψε και μάγεψε το κοινό μέσα από τις νότες της, συνδέοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο τις εικαστικές δημιουργίες με το Παρίσι και την Έδεσσα.

Οι εκθέσεις θα λειτουργούν στο Παρθεναγωγείο μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024, τις ώρες 6 - 10 μ.μ.

Αξίζει να την επισκεφτείτε και να θαυμάσετε από κοντά τα έργα των δυο ζωγράφων.

(Το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στις 8 μ.μ. τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Αντώνη Αντωνιάδη).






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News