Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Τραγωδία: Νεκρή 15χρόνη - Δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ


Ανείπωτη τραγωδία σε χωριό της Λιβαδειάς, όπου ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής (3/5), 15χρονη μαθήτρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της.

Αμέσως οι γονείς της ειδοποίησαν ασθενοφόρο ωστόσο για το άτυχο κορίτσι ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr η 15χρονη είχε έρθει μαζί με την οικογένειά της από τη Γερμανία για να περάσει τις Άγιες ημέρες στο πατρικό τους σπίτι στην Ελλάδα, δυστυχώς όμως η μοίρα τους επιφύλαξε άσχημο παιχνίδι.

Από την Αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι η 15χρονη έφυγε από παθολογικά αίτια.

Παραγγέλθηκε ωστόσο η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που θα ρίξει περισσότερο φως στο τραγικό συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News