Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Let's do it ALMOPIA - Γίνε η αλλαγή που περιμένεις: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της εθελοντικής δράσης (ΦΩΤΟ)


Σε εξέλιξη βρίσκεται η δράση "Let’s do it Greece" στην Αριδαία, με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών - εθελοντών και τη συνδρομή του Δήμου Αλμωπίας.

Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μέρα που απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα, βγαίνουμε έξω, φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.






 

2 σχόλια:

  1. Όταν δεν υπάρχει σεβασμός τζάμπα προσπαθείτε.Όλοι οι οδικοί άξονες είναι στα πλάγια γεμάτοι σκουπίδια.Η παιδεία πέθανε.Ζήτω τα social media.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθές ένα δίποδο γουρούνι θηλυκού γένους πέταξε μπροστά από το οικόπεδο μου ένα κουτί από μία παραγκελία της με αρώματα.Πριν δέκα μέρες ένα άλλο ζώον πέταξε χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας και πριν από δύο περίπου μήνες χρησιμοποιημένες σερβιέτες.Ασχολίαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News