Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Ένας μεγάλος έρωτας που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας


Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, με το ζευγάρι να οδεύει προς τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός διανύουν την ομορφότερη περίοδο στην προσωπική τους ζωή. Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει πως τής δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και πως ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν ο άνθρωπος που έριξε όλες τις άμυνές της.

Ο έρωτάς τους κρατάει εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια και οι καλοί τους φίλοι τους καμαρώνουν που είναι τόσο δεμένοι, υποστηρικτικοί ο ένας απέναντι στον άλλον και αγαπημένοι. Ένας από αυτούς είναι ο Μανώλης Κονταρός, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος του ζευγαριού και όλα δείχνουν πως θα γίνει και κουμπάρος τους.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα ζευγάρι που ζει τον άνευ όρων έρωτά του μακριά από τα αρνητικά σχόλια, που προκλήθηκαν λόγω της υπερέκθεσης στον Τύπο. Το love story χώρισε τον κόσμο σε τρία στρατόπεδα: οι πρώτοι θα ήθελαν κάποια στιγμή να ζήσουν έναν τέτοιον μεγάλο έρωτα (ιδίως μετά τα 50), οι δεύτεροι είναι της άποψης ότι όταν είσαι ερωτευμένος, δεν χρειάζεται να το «φωνάξεις» και οι τρίτοι είναι αδιάφοροι ως προς το θέμα.

Οι κουμπάροι είναι έτοιμοι για τον γάμο

Το περασμένο Σάββατο, ο Μανώλης Κονταρός εμφανίστηκε ζωντανά με την κρητική λύρα του στη σκηνή του «J2US», αφιερώνοντας μια μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή. «Έλα, Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη, έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω. Έλα, Δέσποινα, πάρε απόφαση, απάντηση να δώσω». Όταν αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε σχετικά τη Βανδή, η ίδια απάντησε με χιούμορ: «Κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός, σίγουρα ο ένας, ο κεντρικός».

Όσο για τον δεύτερο κουμπάρο, θα είναι ο Κώστας Καπετανίδης, που έχει, ήδη, μια κουμπαριά με την τραγουδίστρια, καθώς έχει βαπτίσει την κόρη της, Μελίνα. O γάμος είναι πιθανό να γίνει το 2025, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο γλέντι για τους φίλους και τους συνεργάτες του ζευγαριού.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News