Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Δικαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο ο Χρ. Χουρσόγλου για το Ειρηνοδικείο Αλμωπίας


Δικαιώνεται δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου, σε σχέση με το Ειρηνοδικείο Αλμωπίας.

Σε πρόσφατη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν όλες οι πλευρές διαβεβαίωναν πως το Ειρηνοδικείο θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και μάλιστα θα αναβαθμιστεί, ο κ. Χουρσόγλου είχε δηλώσει πως «είναι σύνηθες όταν στο Νομό Πέλλας τα τελευταία χρόνια, όταν θέλουν να καταργήσουν κάποια υπηρεσία, να βρίσκουν εύκολους στόχους τις περιοχές της Αλμωπίας και της Σκύδρας».

Μάλιστα, είχε επιστήσει την προσοχή του Δημάρχου, ενώ απευθυνόμενος στον κ. Παρούτογλου είχε δηλώσει τα εξής: «Φροντίστε να μη θυσιαστεί το Ειρηνοδικείο της Αλμωπίας, για να σωθεί το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών».

Τέλος, είχε τονίσει πως δεν αρκούν μόνο τα ψηφίσματα και οι διαμαρτυρίες και πως χρειάζεται πίεση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, στην Αθήνα και στα σχετικά Υπουργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News