Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Υποψηφιότητα της πρώην Αντιδημάρχου Σκύδρας Μάγδας Παπαδοπούλου στο Δήμο Αλμωπίας


Υποψήφια για τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας, η πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος Σκύδρας Μάγδα Παπαδοπούλου.

Η γνωστή δικηγόρος βρέθηκε στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας κατά την σχετική Συνεδρίαση και κατόπιν αίτησης έθεσε τον εαυτό της στην κρίση του σώματος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κανένας εκ των πέντε υποψηφίων δεν συγκέντρωσε τον απαραίτητο αριθμό των 17 ψήφων και άρα δεν επετεύχθη εκλογή.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

  • Ανδρονίκου Κωνσταντίνος: 7 ψήφοι
  • Μανδαλιανού Αναστασία: 6 ψήφοι
  • Μπαρουφλή Ελένη: 2 ψήφοι
  • Παπαδοπούλου Μαγδαληνή: 5 ψήφοι
  • Τσίτας Γρηγόριος: 2 ψήφοι
  • Λευκά: 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News