Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

«Μάγεψε» η συναυλία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών με το μνημειώδες έργο «Άξιον εστί» (ΦΩΤΟ)


"Μάγεψε" το κοινό η συναυλία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών με το μνημειώδες έργο "Άξιον εστί", στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό κέντρο.

Ο ερμηνευτής Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης και ο μαέστρος Ευθύμιος Μαυρίδης με τους μουσικούς και τις χορωδίες που συμμετείχαν στη συναυλία ενθουσίασαν αλλά και συγκίνησαν το πολυπληθές κοινό από την ευρύτερη περιοχή που καταχειροκρότησε την παράσταση, της οποίας την επιμέλεια είχε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Δρ. Γιάννης Ανδρόνογλου.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News